Arcápolási rutin tervező

1,490Ft

Jegyezd fel az arcápolási rutin részleteit, így könnyebb lesz követned bőröd állapotát, változását! Emellett lehetőséged nyílik egy kozmetikus segítségét kérned az arcápolási rutin megtervezésében.

Kategória:
Leírás

Leírás

Letölthető és kinyomtatható dokumentum, ami segít az arcápolási rutin megtervezésében. Egyszerű, letisztult, jegyzetelhető oldal, ami támogat a tökéletes arcápolási rutin felépítésében és elvégzésében is. Töltsd le, nyomtasd ki és jegyezd föl, milyen lépéseket teszel a bőröd legszebb állapota érdekében! Az arcápolási rutin tervező egyszerű mindenki számára.

3 az 1-ben digitális termék, az üres dokumentum mellett két kitöltöttet is kapsz:

  • Egy tökéletes arcápolási rutin szeborreás bőrre. Kövesd ezt a rutint, amennyiben zsíros a bőröd, gyakran tapasztalsz mitesszereket, pattanásokat!
  • Hidratáló, bőr barriert erősítő arcápolási rutin alipikus és dehidratált bőrre. Kövesd ezt a rutint, ha száraz a bőröd, gyakran húzódik, kipirosodásra hajlamos vagy a ráncok ellen szeretnéd felvenni a kesztyűt!

Segítségre van szükséged az arcápolási rutin tervező kitöltésében?

Ha most megvásárolod a letölthető dokumentumot, akkor Nagy Viktória, kozmetikus segít a kitöltésében. A vásárlást követően írj egy e-mailt a hello@minjicosmetics.com címre, melyben 2-3 kérdést is feltehetsz az arcápolási rutinnal kapcsolatban. Így biztos lehetsz benne, hogy egy szakképzett kozmetikus segítségével fogod bőröd ápolását végezni.

Az arcápolási rutin tervező egy egyszerű, de nagyon hasznos eszköz

Az arcápolási rutin tervező használata roppant egyszerű, emellett jelentős változást érhetsz el, ha tudatosan szeretnéd ápolni a bőrödet. Csak azt tudod menedzselni, amit mérsz, feljegyzel. Apró lépésnek tűnik, mégis óriási hatása van, ha leírod az arcápolási rutin tervezőbe, milyen kozmetikumokat használsz. Sajnos hajlamosak vagyunk legyinteni az ilyen elenyésző feladatokra, de jelentős változást érhetsz el, ha megfigyeled az arcápolási rutin termékeit, lépéseit. Felfedezheted, mennyire vagy kitartó és konzisztens, érdemes-e bizonyos lépéseket gyakrabban használnod.

Nyomtasd ki tetszőleges példányban. A nyomtatása egyszerű, A/4-es oldalra tervezve, de akár kisebb méretben is nyomtatható. A PDF fájl Adobe Acrobat Reader szoftverrel tekinthető meg. Kérlek, vedd figyelembe, hogy vásárlás után nem kapsz fizikai terméket, neked szükséges letöltened a dokumentumot. Vásárlást követően az arcápolási rutin naptár 1 alkalommal tölthető le.

A termék kizárólag személyes felhasználásra alkalmas, terjesztése, további értékesítése szigorúan tilos!