A webáruházon keresztül megvásárolt termékek ellenértékét, a következő fizetési módokon lehet kiegyenlíteni:

Banki utalás

Ingyenes fizetési mód. Az esetleges banki költségeket a vásárló fél állja. Átutaláskor legyen szíves a közleményben feltüntetni a megrendelés azonosítószámát és a vásárló személy nevét. Az utalást csak forintban áll módunkban elfogadni. A rendelés előkészítését csak a fizetés beérkezése után áll módunkban megkezdeni. Amennyiben a rendelés leadástól számított 5 napon belül nem teljesül a fizetés, a rendelést automatikusan töröljük.

 

Utánvét (csak Magyarország területén)

Készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés formájában a kézbesítőnél

Az utánvét díja 450 Ft.

Kérhet utánvétet GLS CsomagPontba szállított csomag esetén is, számos esetben a csomag felvételekor lehetősége van bankkártyás fizetésre. Kérjük tájékozódjon az következő linken [ https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses ], hogy a kiválasztott CsomagPont biztosít-e kártyás fizetési lehetőséget.

 

Bankkártyával online

Ingyenes fizetési mód. A Barion felületén keresztül történik a tranzakció, amely saját csalásészlelő rendszerrel védi a tranzakciókat és megfelel a COBIT és PCI szabványoknak is. MasterCard, Visa, Maestro, Visa Electron és American Express kártyákat fogadunk el.

 

Mi az a Barion?

A Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással.

A Barion rendszerén keresztül kétféleképpen fizethetsz:

· Bankkártyával, amelyhez regisztrálnod sem kell, azonban ha regisztrálsz, nem kell többé begépelned a bankkártyád adatait és felhasználói fiókod biztonságosan tárolja adataid. Elfogadott bankkártyák: Mastercards, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express

· Ha nincsen bankkártyád, használhatod az előre feltöltött Barion egyenlegedet is, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni. Ebben az esetben a Barion fiókodhoz tartozó e-mail címed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

 

Bankszámlaszám és bank adatok:

11600006-00000000-83497388

SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB

IBAN: HU24 1160 0006 0000 0000 8349 7388

Erste Bank Hungary