A Minji cosmetics webáruházon keresztül megvásárolt termékek ellenértékét, a következő fizetési módokon lehet kiegyenlíteni:

Banki utalás

Ingyenes fizetési mód a Minji cosmetics webshopban. Az esetleges banki költségeket a vásárló fél állja. Átutaláskor legyen szíves a közleményben feltüntetni a megrendelés azonosítószámát és a vásárló személy nevét. Az utalást csak forintban áll módunkban elfogadni. A rendelés előkészítését csak a fizetés beérkezése után áll módunkban megkezdeni. Amennyiben a rendelés leadástól számított 5 napon belül nem teljesül a fizetés, a rendelést automatikusan töröljük.

Utánvét (csak Magyarország területén)

Készpénzzel vagy bankkártyával történő fizetés formájában a kézbesítőnél.

Az utánvét díja 450 Ft.

Kérhet utánvétet GLS CsomagPontba szállított csomag esetén is, számos esetben a csomag felvételekor lehetősége van bankkártyás fizetésre. Kérjük tájékozódjon az következő linken [ https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses ], hogy a kiválasztott CsomagPont biztosít-e kártyás fizetési lehetőséget.

Bankkártyás fizetés online

Ingyenes fizetési mód. A Barion felületén keresztül történik a tranzakció, amely saját csalásészlelő rendszerrel védi a tranzakciókat és megfelel a COBIT és PCI szabványoknak is. MasterCard, Visa, Maestro, Visa Electron és American Express kártyákat fogadunk el.

Mi az a Barion?

A Barion Payment Zrt. elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltató. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi, és az Európai Gazdasági Térségbe tartozó ügyfeleket szolgál ki határon átnyúló szolgáltatással.

A Barion rendszerén keresztül kétféleképpen fizethet:

  • Bankkártyával, amelyhez regisztrálni sem kell, azonban ha regisztrál, nem kell többé begépelni a bankkártya adatait és felhasználói fiókja biztonságosan tárolja adatait. Elfogadott bankkártyák: Mastercards, Maestro, Visa, Visa Electron és American Express.
  • Ha nincsen bankkártyája, használhatja az előre feltöltött Barion egyenlegét is, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni. Ebben az esetben a Barion fiókhoz tartozó e-mail cím és jelszó megadásával tud fizetni.

 

A Minji cosmetics webshop bankszámlaszáma és banki adatok:

Nagy Viktória Ágnes e.v.

11600006-00000000-83497388

SWIFT/BIC kód: GIBAHUHB

IBAN: HU24 1160 0006 0000 0000 8349 7388

Erste Bank Hungary