12 hetes DEHIDRATÁLT arckezelés program

52,900Ft

3 hónapon át zajló szoros együttműködés a vendég és kozmetikus között. Kéthetente arckezelések és masszázs, 4 lépéses arcápolási rutin termékei, tanácsadás, kedvezmények, eszközök, segítség és támogatás. Mind azért, hogy megszüntessük a bőr vízhiányát.

Tartalmaz: 20,270 Ft értékű kozmetikumokat, 33,000 Ft értékű arckezelést, 15,000 Ft értékű arcmasszázst, 2 alkalom tanácsadást, kedvezményeket és sok-sok támogatást.

Leírás

Leírás

3 hónapon át tartó professzionális arckezelések, kozmetikumok otthoni arcápoláshoz és sok más segítség, hogy megszüntesd bőröd vízhiányát. Ez a 12 hetes dehidratált arckezelés program!

 • 3 alkalom 60 perces Bielenda Aqua Protect mélyhidratáló kezelés
 • 3 alkalom 40 perces arc-nyak-dekoltázs masszázs
 • Otthoni arcápolásra Bielenda Marine Care C és Bielenda Supremelab Hyalu Minerals kozmetikumok (arclemosó hab, tonizáló permet, szérum, arckrém)
 • Az első héten konzultáció, bőrápolási tanácsadás
 • Az utolsó héten záró konzultáció, állapotfelmérés
 • Arcápolási rutint követő naptár – 3 oldalas digitális termék
 • Bőrtípusnak megfelelő válogatott koreai kozmetikumok 2 külföldi weboldalon
 • 10 EUR kedvezmény egy nemzetközi kozmetikum webáruházban
 • 5% kedvezmény egy nemzetközi kozmetikum webáruházban

Legtöbbünknek vízhiányos a bőre. Ez téged is érint?

Megkülönböztetünk felszíni vízhiányt és mélyrétegi vízhiányt. Ezek tünetei közé tartoznak a felszíni ráncok, a húzódó bőr, matt fényű, érdes tapintású bőrfelszín. Sokan nem tudják, de vízhiány kialakulhat minden bőrtípusú embereknél, gyakori például, hogy “zsíros”, azaz szeborreás bőrtípus is felszíni vízhiánnyal párosul. Azok, akik nem fogyasztanak elegendő folyadékot, akik sokat tartózkodnak a napsütésben vagy bizonyos betegségekben szenvednek, hajlamosabbak a vízhiányos bőr kialakulására. Felszíni vízhiány kisebb-nagyobb mértékben mindenkinél fenn áll, a mélyrétegi vízhiány a kor előrehaladtával alakul ki.

Miért 12 hetes a dehidratált arckezelés program?

Én kozmetikusként azt vallom, hogy nagyon fontos a mindennapi arcápolás és ezt szükséges professzionális kezelésekkel kiegészíteni. Természetesen külön-külön is hatásosak, de valóban látványos eredményt a kettő kombinálásával érhetünk el. A bőr 28 naponta megújul, ami nem egy nap alatt következik be, hanem folyamatosan új hámsejtek termelődnek, az elhaltak pedig leválnak és 28 nap után a sejtek kicserélődnek. A kozmetikai kezelések leghatásosabb módja a kúraszerű alkalmazás, 3 hónapon átívelő arckezelésekkel és folyamatos arcápolási rutinnal már látványos javulás érhető el. Emellett a mindennap használt kozmetikumoknak is időre van szükségük, 12 hét alatt biztosan kifejtik jótékony hatásukat.

A 12 hetes dehidratált arckezelés alatt milyen kozmetikumokat használj?

Az ár tartalmaz 4 bőrtípusnak megfelelő kozmetikumot. Ezek magas hatóanyagtartalmú Bielenda kozmetikumok, amik hidratálják és gyógyítják a bőrt, megszüntetik a bőr húzódó érzését.

 • Marine Care C Mélytisztító hatású arclemosó hab (150 ml)
 • Marine Care C Mélyhidratáló és tonizáló hatású hidro-permet (100 ml)
 • Hyalu Minerals Bőrkisimító hatású hydro-szérum 2% hyaluronsavval (30 ml)
 • Hyalu Minerals Könnyű hydro-krém alacsony molekulasúlyú hyaluronsavval (50 ml)

A kozmetikumok összesen 20,270 Ft-ba kerülnek, de neked a program ára tartalmazza.

Milyen professzionális arckezelések várnak rád?

Bielenda Aqua Porin ultrahidratáló arckezelés

Minden bőrtípus és korosztály számára, különösen a vízhiányos, száraz bőr ápolására ajánlott. A kétfázisú hidratáló folyamat mellett a kezelés erős bőrregeneráló hatású. A kezelés a természetes nedvességszállító csatornákat – aquaporinokat – nyitja meg a bőrben, a kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb nedvesség visszatartás céljából. A legfontosabb hatóanyagok a kezelés során: duo aqua-porin, trehalóz, betain.

Aqua porin kezelés lépései: letisztítás, peeling, tonizálás, hatóanyagbevitel ultrahanggal vagy iontoforézissel, masszázs, alga peel-off maszk, arckrém, (fényvédő)

Ezt az ultrahidratáló arckezelést a 2., 6., 10. heteken szükséges igénybe venned előzetes időpont egyeztetést követően.

A 3 alkalom Aqua Porin ultrahidratáló arckezelés összesen 33,000 Ft-ba kerül, de neked a program ára tartalmazza.

40 perces arc-nyak-dekoltázs masszázs

Három alkalommal 40 perces masszázson veszel részt, amely nem csak az arcot, de a nyakat, dekoltázst és felkarokat is érinti. A kényeztető kezelés során kézi masszázsfogásokat alkalmazok, simító, nyugtató és vérbőségfokozó, frissítő mozdulatokkal egyaránt. Az arc-nyak-dekoltázs masszázs után a vendég felfrissült és energizált, bőre pedig feszesebb megjelenésű lesz. Az arcmasszázst a 4., 8. és 12. heteken tudod igénybe venni.

A 3 alkalom 40 perces masszázs összesen 15,000 Ft-ba kerül, de neked a program ára tartalmazza.

Tanácsadás

A 12 hetes dehidratált arckezelés program során kétszer, alkalmanként 30 perc konzultációra lesz lehetőség, amik arra szolgálnak, hogy feltedd kérdéseid, figyeljük a bőröd változását és tanácsokkal lássalak el az arcápolással kapcsolatban. Ezek a  konzultációk az 1. és 12. heteken történnek. Az első alkalommal a bőrdiagnosztika és arcápolási tanácsadás mellett kézhez kapod az otthoni bőrápoláshoz szükséges kozmetikumokat. A 12 hetes dehidratált arckezelés program egy 30 perces konzultációval zárul, amely során összefoglaljuk a tapasztalataidat és megtervezhetjük a következő lépéket az arcápolási utadban. Ez a záró beszélgetés történhet személyesen vagy online is.

Arcápolási rutint követő naptár és bőrápolási tippek

Ha részt veszel a programban, akkor gazdagabb leszel egy 3 oldalas, nyomtatható rutintervező naptárral, ami egy rendkívül hasznos eszköz a bőröd megfigyelésére. Emellett elméleti tudást adok át neked a tudatos bőrápolással kapcsolatban.

Koreai kozmetikumok a bőrtípusodnak megfelelően válogatva

Mivel én a koreai arcápolás híve vagyok, szeretném veled is megismertetni ezt a világot. Ehhez két külföldi webáruház termékeit gyűjtöttem össze, amik közül válogathatsz, de szívesen segítek a pontos termékek kiválasztásában is. Ezeken a weboldalakon különböző kedvezményeket is tudok számodra biztosítani.