Az egri Minji cosmetics kozmetikában az arckezelések kapják a legnagyobb hangsúlyt a szolgáltatások közül, ezen belül igyekszem minél több bőrproblémára megoldást nyújtani. Elérhető bőrdiagnosztika, arcápolási tanácsadás azok számára, akik szeretnék megismerni bőrüket szakmai szemmel és segítséget kaphatnak a tudatos és helyes bőrápolással kapcsolatban. Az arckezelések során különböző arcmasszázs technikákat alkalmazok, valamint elektrokozmetikai berendezésekkel teszem sokszínűvé őket. A legkülönlegesebb szolgáltatásnak a mikrotűs mezoterápia kezelést tartom, amely egy modern, kollagénindukciós eljárás. A legjobb minőségű, dél-koreai, orvosi tisztaságú ampullákkal egészítem ki a mikrotűs kezelést, így elérve a legjobb eredményt. Hagyományos kozmetikai szolgáltatások is választhatók elérhető áron minden kedves vendég számára, mint például a gyantás szőrtelenítés és a szempilla-, szemöldökápolás.

Arcmasszázs szolgáltatás

Az arcmasszázs során mechanikai ingert fejtek ki a bőrre, amely hatására hő keletkezik és fokozódik a bőr vérellátása. Ez azért fontos, mert amikor több vér jut a sejtekhez, akkor több oxigén és tápanyag áll rendelkezésükre, amit fel tudnak venni, ezáltal javul a bőr egészsége és megjelenése. Az arcmasszázs szolgáltatás során felgyorsul az anyagcsere, fokozódik a nyirok áramlása, javul a kötőszöveti sejtek és rostok képződése a bőrben. Az arcmasszázs egyik legszembetűnőbb hatása, hogy növekszik a bőr regenerációja és csökkennek a bőröregedés jelei, a bőr feszesebbé válik. Szinte mindenkinek ajánlott a rendszeres arcmasszázs, hiszen számtalan pozitív hatással rendelkezik. Vegyél részt hetente egyszer arcmasszázs kezelésen, hogy arcbőröd fiatalos, feszes és egészséges lehessen!

Arc-nyak-dekoltázs masszázs

40 perces masszázs, amely nem csak az arcot, de a nyakat, dekoltázst és felkarokat is érinti. A kényeztető kezelés során kézi masszázsfogásokat alkalmazok, simító, nyugtató és vérbőségfokozó, frissítő mozdulatokkal egyaránt. Az arc-nyak-dekoltázs masszázs után a vendég felfrissült és energizált, bőre pedig feszesebb megjelenésű lesz.

Szemkörnyék masszázs

25 percig tartó kényeztetés a szemkörnyéknek. Kézi masszázsfogások mellett egy speciális masszírozó pálcát használok, ezek kombinációja segíti feloldani a feszült izmokat és csökkenti a szarkalábakat, szemalatti karikákat. Nap, mint nap ráncoljuk a szemöldökünket, hunyorítunk, folyamatosan használjuk mimikai izmainkat, emiatt a szemkörnyék izmaira ráfér a lazítás, fájdalomcsillapítás.

Detox vákuum masszázs

40 perces arcmasszázs, melynek főszerepében a nyirokkeringés stimulálása áll. A kézi masszázsfogások mellett szilikon köpölyöket és gua sha masszírozó eszközt is használok. A vákuum hatására kitágulnak a bőr erei, felgyorsul a nyirokkeringés és vérbőség lép fel, ezáltal javul az anyagcsere és feszesebbé válik a bőr. A detox vákuum masszázs után a vendég bőre feszesebb, üdébb és fiatalosabb megjelenésű lesz.

Relax aromaterápia masszázs

40 perces masszázs, amely nem csak az arcot, de a nyakat, dekoltázst és karokat is érinti. A vendég választhatja ki a számára megfelelő illóolajat, amely extra relaxációt biztosít a masszázs során. A kezelés után a vendég felfrissült, kipihent és stresszmentes lesz.


Arckezelések (Bielenda)

Az arckezelések során Bielenda professzionális kozmetikumokat használok, amely egy több, mint 30 éves múlttal rendelkező lengyel márka. A készítmények a legjobb technológiai- és folyamatmérnökökkel, illetve bőrgyógyászokkal együttműködve kerülnek előállításra. A szolgáltatás során különböző masszázstechnikákat, eszközöket és elektrokozmetikai berendezéseket is használok.

Express Booster ultrahanggal

Egy gyors, 30 perces kezelés, amely egyszerű, mégis hatékony és látványos. A vendég bőrproblémáját orvosoló hatóanyagokat juttatom be a bőr mélyebb rétegeibe ultrahang készülékkel. A kezelés során emelkedik a bőr hőmérséklete, ez élénkíti a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és fokozza a hatóanyagok felszívódását. Emellett az ultrahang kezelés sajátossága, hogy növeli a sejtmembrán áteresztő képességét, a szövetek folyadékfelvevő képességét és a bőr mélyebb rétegeibe juttathatjuk vele a hatóanyagokat. A kezelés részét képezi egy frissítő arcmasszázs is, így a vendég megújulva, üdén és megfiatalodva távozhat.

Aqua Porin mélyhidratáló arckezelés

Minden bőrtípus és korosztály számára, különösen a vízhiányos, száraz bőr ápolására ajánlott. A kétfázisú hidratáló folyamat mellett a kezelés erős bőrregeneráló hatású. A kezelés a természetes nedvességszállító csatornákat – aquaporinokat – nyitja meg a bőrben, a kedvezőbb, kiegyensúlyozottabb nedvesség visszatartás céljából. Szükség esetén kúraszerűen 4-6 kezelés, hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében vagy önálló kezelésként ajánlott. A legfontosabb hatóanyagok a kezelés során: duo aqua-porin, trehalóz, betain.

Feast For the Skin tápláló arckezelés

Száraz, kombinált, érett, feszesítést igénylő bőrre javasolt, az öregedés, fáradtság vagy stresszjeleinek csökkentésére. A bőr feszességét és hidratációját azonnal javítja, a mimikai ráncokat és életkorral összefüggő ráncokat kisimítja, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, segíti az epidermisz regenerációs folyamatait, megerősíti a bőr természetes védelmi funkcióit. Használatával a bőr friss megjelenésű, ragyogó lesz. Kúraszerűen 6 kezelés ajánlott hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében. A legfontosabb hatóanyagok a kezelés során: ázsiai gázló (Centella Asiatica) kivonat, kaviár kivonat, tömjénfa kivonat.

Acne Stop tisztító arckezelés

Kombinált vagy zsíros, fénylő bőr esetén javasolt, tág pórusok, pattanások, aknék tisztításához, faggyútermelés szabályozásához. Csökkenti a faggyúmirigyek hiperaktivitását és a bőrirritációt, megszünteti a gyulladásos folyamatokat. Helyreállítja a bőr természetes hidrolipid egyensúlyát. A bőr egyenletessé, bársonyossá és egészségessé válik. Kúraszerűen 4-6 kezelés ajánlott hetente 1 alkalommal, ezután havonta egyszer a hatás fenntartása érdekében vagy önálló kezelésként is eredményes. A legfontosabb hatóanyagok a kezelés során: zöld agyag kivonat, zöld tea kivonat, árvácska kivonat.

Szeborreaellenes kezelés

Nyomkodásmentes kezelés, a megfelelő hatóanyagok és elektrokozmetika használatával csökkenti a szeborreás bőr nemkívánt tüneteit. A letisztítást követően eltávolítom a felhalmozódott elhalt szarulemezeket, fényterápiával serkentem a gyógyulást és csökkentem az akne kiváltó tényezőit, vio-val fertőtlenítem a bőrt és összehúzó pakolással csökkentem a bőrön található faggyút. Heti rendszerességgel ajánlott igénybe venni. Próbáld ki 1 alkalommal vagy kérj 4 alkalmas bérletet 15% kedvezménnyel!


Aquapeel – gépi bőrtisztítás

Dél-koreai gyártású aquapeel gép használata a bőrtisztító szolgáltatás, mely során az örvénylő vízsugár végzi a dermabráziót. Kémiai hámlasztó és hidratáló hatóanyagokat tartalmazó oldattal végzem az aquapeeling-et. Alaposan eltávolítja az elhalt hámsejteket, faggyút, szennyeződéseket, tisztítja a pórusokat. Kíméletes, így minden évszakban alkalmazható, nem jár fájdalommal, mint a hagyományos, kézzel történő tisztítás.

Express arctisztítás

45 perces aquapeel kezelés, amely célzottan távolítja el az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket. Megfelelő választás különleges esemény előtt vagy azoknak, akik nem kívánnak hosszú időt arckezeléssel tölteni, mégis látványos eredményre vágynak.

Glass skin ragyogó bőr

60 perces aquapeel kezelés, amely a gépi bőrtisztításon felül egy szérum és egy fátyolmaszk alkalmazását is magába foglalja. Befejezésként hűsítő ice globe masszázs frissíti fel a vendég bőrét, amely így “glass skin” ragyogó megjelenésűvé válik.

Mélyreható arctisztítás

Egy hosszabb, 75-90 percig tartó alapos tisztító kezelés, amely során az elektrokozmetikai bőrpuhítást (dezinkrusztáció vagy gőzölés) kombinálom aquapeel gépi bőrtisztítással. Ezután igény szerint manuális tisztítás következik, ez különösen problémás bőr esetén javasolt. A bőrfertőtlenítést és összehúzást szintén elektrokozmetikai géppel, vioval végzem, zárásként pedig nyugtató hatású fátyolmaszkot helyezek fel a vendégnek. A különböző elektrokozmetikai berendezések különböző problémákra jelentenek megoldást, így egy átfogó, alapos arctisztítást végzek a vendégen. Ez az arckezelés garantálja a szeborreás bőr normalizálását, a gyulladt aknék csökkentését és az egészséges, üde megjelenést.


Skin booster szolgáltatások

Dél-koreából származó (Koru pharma) orvosi tisztaságú feltöltő anyagok bőrbejuttatása. A kezelések Dermaline dél-koreai professzionális kozmetikumokkal történnek. Cél: jobb hidratáltság, kevesebb pigmentáció, feszesebb bőr, egészséges tónus, kevesebb felületes ránc. Nem okoz természetellenes hatást, “túltöltést”, kisebb kockázattal jár. A hatóanyag bőrbejuttatása végezhető tűs mezoterápiával vagy tű nélküli mezoterápiával.

Mesoheal+

A MESOHEAL®+ ampulla 100% nem keresztkötött hialuronsavat tartalmaz, amely fontos szerepet játszik a sejtközötti tér hidratálásában, ezáltal javítja a bőr hidratáltságát, feszességét és rugalmasságát is. A Mesoheal+ ampulla hatásai: csökkenti a bőrszárazságot, ráncokat, pórusok láthatóságát, egyenletessé teszi a bőrt, visszaállítja a bőr rugalmasságát. Kúraszerűen javasolt alkalmazni két hetente végezve a kezeléseket, a látható eredmény eléréséért legalább 5 alkalom ajánlott.

A Mesoheal+ ampulla egy rendkívül fejlett és magas hatékonysággal rendelkező kozmetikum a bőr biorevitalizálásához. Már az első kezelés után látható a bőr tömörségének javulása, fokozódik a hidratáció és javul a bőrkép.

Mesoheal Pink Glow

Egy fejlett ampulla koktél, amely a bőr hiperpigmentált területeinek halványítására szolgál és megakadályozza az új tökéletlenségek kialakulását az arcon. Emellett hatékonyan csökkenti a finom vonalak és a mimikai ráncok megjelenését, rugalmasabbá teszi a bőrt a kollagén, elasztin, fibronektin és hialuronsav szintézisének fokozásával. A Mesoheal PINK GLOW hatóanyag-kombinációja a melanin termelési folyamatra hat, ezért depigmentáló, világosító és kiegyensúlyozó hatást ér el a bőrön, valamint gátolja a melanin szintézist és fokozza a sejtek méregtelenítését.

Az orvosi tisztaságú Mesoheal Pink Glow ampulla összetevői: aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok, koenzimek, peptidek, glutation (antioxidáns), nem keresztkötött hialuronsav.

Mesoheal+ szemkörnyék

A MESOHEAL®+ ampulla bevitele kizárólag a szemkörnyék bőrébe mikrotűs mezoterápiával. A kollagéndikciós kezelés és az orvosi tisztaságú hialuronsav kombinációja lehetővé teszi, hogy a szemkörnyék ráncai és pigmentációja csökkenjenek, a bőr vízhiánya csökken, valamint nő a bőr rugalmassága és feszessége megfelelő számú kezelés után. A szemkörnyék kezelés 2 alkalomból áll, melyek között 14 nap telhet el. Javasolt 3×2 alkalommal igénybe venni a legjobb eredmény elérése érdekében.


Szempilla- és szemöldökápolás

Szempilla festés és szempilla lifting, szemöldök festés és formázás elérhetőek a kozmetikában. A festést kíméletes és tartós Refectocil professzionális festékekkel végzem, a szempilla liftinghez pedig magas minőségű Lash Lift Pro termékeket használok. Minden esetben a természetes hatás elérése a cél, munkám során igyekszem a vendég szépségét kiemelni. A szempilla- és szemöldökfestés különösen azoknak ajánlott, akik időt spórolnának a sminkelés során vagy egyáltalán nem viselnek sminket, de szeretnék kiemelni szemük ragyogását.


Gyantázás

Hölgyek és urak számára egyaránt elérhető a szolgáltatás. Patronos vagy elasztikus gyantát használok a szőrtelenítés során. A szőrszálak eltávolítása előtt a bőrt letisztítom és fertőtlenítem, gyantázás után pedig nyugtató kozmetikummal kezelem a területet, így gondoskodva az irritáció elkerüléséről és a fájdalom csökkentéséről. Gyantázás során két terület választása esetén 10% kedvezményben részesül, három terület esetén pedig 15% kedvezménnyel veheti igénybe a szolgáltatást.