Ismerd meg Nagy Viktória Ágnest, egy szenvedélyes és elhivatott egyéniséget, aki kozmetikusként, K-beauty specialistaként és virágzó vállalkozóként az élet több területén is megállja helyét. Közvetlen és barátságos hozzáállásával Viktória elkötelezett amellett, hogy első osztályú szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára, olyan élményt teremtve, amely nemcsak külső szépségüket erősíti, hanem önbizalmukat is növeli.

A bőrápolás folyamatosan fejlődő világában Viktória nem csak egy bőrápolási szakértő, hanem lelkes is a folyamatos fejlődés iránt, mindig lépést tart a legújabb trendekkel és innovációkkal. A tájékozottság iránti elkötelezettség tükrözi valódi szenvedélyét a folyamatos fejlődés és az egész életen át tartó tanulás iránt.

Vállalkozóként Nagy Viktória sikeresen ötvözi a professzionalizmust a személyes érintéssel, olyan teret teremtve, ahol az ügyfelek bizalommal fordulnak felé, kérdéseiket kiemelkedő professzionalizmussal válaszolja meg és értékesnek, megértettnek is érzik magukat. Keresd fel Viktóriát egy utazásra a szépségápolás világán keresztül, ahol a szenvedély találkozik a szakértelemmel és ahol minden ügyfelét a megérdemelt törődéssel és odafigyeléssel kezelik.

Nagy Viktória kozmetikus Eger

Végzettségek:

  • 2018. University of Stirling (Stirling, Nagy-Britannia) – BA Nemzetközi menedzsment tanulmányok európai nyelvek és társadalom tanulmányokkal
  • 2022. BKSzC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum (Budapest) – Kozmetikus technikus
  • 2023. Dermaline (Budapest) – Dermacosmetics seminar – skin booster oktatás és szakmai nap

Hivatás:

Viktória a szépségápoláson belül a természetes megjelenést, a harmonikus, elegáns külsőt helyezi előtérbe. A kezelések során is hasonló célokat kíván elérni: a vendégek a legszebb formájukat érhetik el kezei között. A tisztító kezelések során odafigyel, hogy minél kevesebb trauma, irritáció érje a vendég bőrét. Öregedésgátló, ránctalanító kezeléseknél a leginkább problémás területeknek szenteli a legtöbb figyelmet, skin booster kezelései nem eredményeznek “túltöltött” megjelenést. Szempilla- és szemöldök kezeléseknél igyekszik az arc harmóniáját megőrizni és kiemelni a vendégek természetes szépségét.

Egyetért azzal, hogy az életmód jelentős hatással van a megjelenésre, ezért nem elegendő a szépséget csupán kívülről ápolni, holisztikus megoldásokkal érhetjük el a legjobb és legszebb formánkat.

A szépségápolásban a koreai kozmetikumokat tartja a legjobb választásnak, emelett Viktória szívesen tanul a hagyományos kínai orvoslásról és a természetgyógyászatról is.

Fontos számára a szakma tisztelete, ezért csak olyan kezeléseket végez, amelyek legálisak, kozmetikusok számára engedélyezettek és megfelelő tudással rendelkezik róluk.