Minji cosmetics webshop rendeléseinek szállítása

A Minji cosmetics webshopba beérkezett rendeléseket munkanapokon dolgozzuk fel, csomagoljuk és adjuk át a futárszolgálat részére. A hétvégén és munkaszüneti napokon beérkezett rendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel, így a várható szállítása a hétvégét vagy munkaszüneti napot követő kedd.

Ha azt szeretné, hogy a megrendelése ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, szabadság után stb. kerüljön kiszállításra, akkor ezt jelezze nekünk a rendelés során a ’Megjegyzés’ rovatban.

Ha ajándékba küldené a csomagot, akkor szállítási címnek írja be a megajándékozott címét, de mindenképp tüntesse fel a ’Megjegyzés’ rovatban, hogy a csomagot ajándékba szeretné küldeni.

 

1. Házhozszállítás

1.1. Magyarország

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérje a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a rendelését befogadtuk és feldolgoztuk. Ezután a GLS küld egy e-mailt, amikor átvették tőlünk a csomagot és az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a rendelés házhozszállítása. A kézbesítés napján egy e-mail-t és/vagy egy SMS-t fog kapni a GLS-től, amelyben lehetősége van a csomagod követésére.

A házhozszállítás díja Magyarország területén 15.000 Ft alatt: 1150 Ft.

A házhozszállítás díja Magyarország terültén 15.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetében: ingyenes.

1.2. EU országok

EU tagállamba történő szállítás esetében is a GLS futárszolgálat kézbesíti a rendelést.

Házhozszállítás díjai különböző EU országokba:

· Ausztria, Horvátország, Szlovákia és Szlovénia: 3.500 Ft

· Belgium, Csehország, Hollandia, Lengyelország, Litvánia, Németország és Románia: 5.000 Ft

· Bulgária, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Franciaország, Írország, Lettország, Luxemburg, Olaszország, Svédország: 6.500 Ft

· Görögország, Finnország, Portugália és Spanyolország: 9.500 Ft

A házhozszállítás díja EU országok terültén 60.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetében: ingyenes.

Amennyiben a küldemény csomagolása szemmel láthatóan sérült, a Megrendelő kötelessége meggyőződni még a futár jelenlétében a csomagban lévő termékek sértetlenségéről. Amennyiben a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a minjicosmetics.com webáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

2. Személyes átvétel

Rendelését személyesen is átveheti minden szerdán 17.00 és 18.00 óra között a Café Mundo kávézóban (1146 Budapest, Dózsa György út 5.). A személyes átvételes rendeléseknél a rendelés összegét előre ki kell fizetni, utánvétes fizetésre nincs lehetőség. Amint leadta a rendelését, a hozzá legközelebbi szerdán lesz átvehető. Amennyiben szerda délig beérkezik a rendelés és közvetlen banki átutalás esetén a rendelés összege is, akkor még aznap délután át lehet venni a csomagot.

 

3. GLS CsomagPont

Lehetőség van GLS CsomagPontba történő szállításra is, amely elsősorban azoknak kedvező, akik 8 és 17 óra között dolgoznak vagy tanulnak és nem biztos, hogy át tudják venni a csomagjukat otthonukban vagy munkahelyükön.

A GLS csomagpontok legtöbbje hosszabb, esetenként hétvégi nyitvatartással rendelkezik és a több, mint 100 partner-üzlethelységnek köszönhetően országos lefedettséget biztosít. Az aktuális csomagpontok listája ide kattintva megtekinthető.

A GLS e-mailt küld Önnek a csomagleadás időpontjáról a GLS CsomagPontban, ezután 4 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye a csomagot.

Amennyiben utánvéttel, bankkártyával szeretne fizetni, kérjük tájékozódjon, hogy ez lehetséges-e a kiválasztott CsomagPontban ezen a linken.

GLS CsomagPonton történő átvétel díja 15.000 Ft összeghatárig: 1150 Ft.

15.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetében a GLS CsomagPonton történő átvétel ingyenes.