minji cosmetics koreai arcápolás ikon 3

Miért jött létre a Minji cosmetics?

A Minji cosmetics azért jött létre, hogy népszerűsítse a koreai és távol-keleti arcápolást, kozmetikumokat Magyarországon. A vállalkozás indításakor újdonságnak számított egy koreai kozmetikum webshop létrehozása, habár egyre több az érdeklődő a K-Beauty termékek iránt. Egy másik célja a vállalkozásnak a Minji cosmetics blog vezetése, amely népszerűsíti az ázsiai bőrápoló trendeket és felvilágosítja a vásárlókat az összetevőkről, különböző márkákról, bőrápolással kapcsolatos tippekről és trükkökről. 2023-tól várja vendégeit a Minji cosmetics kozmetika Egerben.

MEGJELENÉSEK:

Csiganyál maszkkal a ráncok ellen – avagy a koreai szépségápolás titkai!

Minőségi koreai kozmetikumok 4 hazai webshopból

9 megbízható drogéria-webshop, ahonnan gyorsan megkapod a rendelést: ha kifogyott a készlet a kedvenc boltodban

10 lépéses koreai arcápolási rutin.
Vendégem Nagy Viktória, a @minjicosmetics tulajdonosa.

Ki áll a Minji cosmetics mögött?

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa, Nagy Viktória Ágnes kozmetikus vagyok és volt egy álmom, amire 2018 végén kezdtem összpontosítani: egy koreai kozmetikum webshop létrehozása Magyarországon. A kezdetekben nem tudtam a részleteket, de lépésről lépésre kirajzolódott előttem, hogy amik leginkább érdekelnek, azok az ázsiai kozmetikumok és az online vásárlás. Évekkel később sikerült tovább fejleszteni a vállalkozást és már kozmetikus végzettségel várom vendégeimet egy Egerben kialakított kozmetika szalonban.

A Minji cosmetics életútja

Diplomám megszerzése után, sokáig kerestem az utamat és 2018 második felében egyéni vállalkozóvá váltam. A minijcosmetics.com webshop 2019 szeptemberében kezdte meg működését, melyet majdnem egy év tervezés, szervezés, kialakítás előzött meg. A Minji cosmetics kozmetika pedig 2023 augusztusában nyitotta meg kapuit, kozmetikus szakképesítéssel a kezemben tudok segíteni a vendégek arcápolásában már nem csak otthoni termékekkel, hanem szalonkezelésekkel is.

 

A Minji cosmetics missziója

Vállalkozásom elsődleges célja, hogy népszerűvé tegyem hazánkban a koreai és japán arcápolási termékeket és eljárásokat. Szeretném elérni, hogy a magyar vásárlók fürdőszobájában mindennapossá váljanak az ázsiai kozmetikai márkák, tudatosan keressék a koreai arcápoló kezeléseket és olyan szép, egészséges és fiatalos arcbőrt érhessenek el, mint a koreai és japán hölgyek többsége.

Minji cosmetics bemutatkozás
Nagy Viktória egyéni vállalkozó Minji cosmetics tulajdonos

Kozmetika szalon

Eger belvárosának határán, megközelíthető helyen, utcáról nyíló helységben található a Minji cosmetics kozmetika. Elsősorban arckezelésekre fókuszálok, ezen belül igyekszem minden bőrproblémára megoldást nyújtani különböző dél-koreai kezelésekkel és lengyel gyártású Bielenda professzionális kozmetikumokkal.

Exklúzív kozmetika Egerben

A nyugalom szigetének is nevezhető Minji cosmetics kozmetika menedéket kínál azok számára, akik szeretnének csendes, nyugodt környezetben megfiatalodni, felfrissülni és a legjobb verziójukká változni. Egy hely, ahol a vendég kikapcsolódása és a kifogástalan szépészeti szolgáltatás a legfontosabbak.

A szalonban csak a kozmetikus és vendége tartózkodik, biztosítva, hogy teljeskörű figyelmet kaphasson és garantált legyen a zavartalan kikapcsolódás. A kozmetika Egerben egyedülállóan otthonos, kényelmes és stílusos kialakítású. A kezelésekhez használt termékek a legmagasabb színvonalú kozmetikumok, a szolgáltatás pedig minden esetben személyre szabott, tudományos megközelítésű és professzionális.

Koreai arcápolás minden bőrtípusra. A tiédre is!

A legmagasabb szintű szépségápolás

Lépj be a nyugalom és az átalakulás világába, ahol megismerkedhetsz a koreai arcápolással is. Engedd, hogy a kozmetikában kínált luxusban feltöltődhess, rövid időre kizárhasd a stresszes külvilágot. Hagyd, hogy szakképzett kozmetikusként elkalauzoljalak egy olyan utazásra, amely nem csak külső szépséged javítására irányul, hanem egy megújult belső önbizalomra is.

A te kényelmed, kikapcsolódásod és elégedettséged a prioritásom. Alig várjom, hogy olyan felejthetetlen kozmetikai szolgáltatást nyújtsak neked, amely során felfrissülsz, megfiatalodsz, és az újonnan felfedezett ragyogással meghódíthasd a világot.

minji cosmetics kozmetika eger nagy viktória kozmetikus

Megközelítés

Gépjárművel könnyen megközelíthető, több ingyenes parkolási lehetőséggel a környéken. A Cifrakapu téren van lehetőség ingyenesen parkolni, a legközelebbi kialakított parkolók pedig 350 méterre találhatók (a Wigner Jenő iskola előtt és vele szemben).

Autóbusszal a Malom utca buszmegállótól 300 méterre, a Tűzoltó tértől pedig 500 méterre található a kozmetika szalon.

Gyalog a belvárostól csupán 10 perc alatt elérhető, valamint a kozmetika előtt halad el a bicikliút, így minden járművel kényelmesen megközelíthető.