12 hetes RÁNCTALANÍTÓ arckezelés program

52,900Ft

3 hónapon át zajló szoros együttműködés a vendég és kozmetikus között. Kéthetente arckezelések és masszázs, 4 lépéses arcápolási rutin termékei, tanácsadás, kedvezmények, eszközök, segítség és támogatás. Mind azért, hogy megszüntessük a bőr vízhiányát.

Tartalmaz: 26,030 Ft értékű kozmetikumokat, 40,500 Ft értékű arckezeléseket, 2 alkalom tanácsadást, kedvezményeket és sok-sok támogatást.

Leírás

Leírás

3 hónapon át tartó professzionális arckezelések, kozmetikumok otthoni arcápoláshoz és sok más segítség, hogy lelassítsd bőröd öregedését. Ez a 12 hetes ránctalanító arckezelés program!

 • 3 alkalom 60 perces Bielenda Feast For The Skin kezelés
 • 3 alkalom 20 perces LED fényterápia
 • Otthoni arcápolásra Bielenda kozmetikumok (arclemosó, szérum, szemkörnyékápoló, arckrém)
 • Az első héten konzultáció, bőrápolási tanácsadás
 • Az utolsó héten záró konzultáció, állapotfelmérés
 • Arcápolási rutint követő naptár – 3 oldalas digitális termék
 • Bőrtípusnak megfelelő válogatott koreai kozmetikumok 2 külföldi weboldalon
 • 10 EUR kedvezmény egy nemzetközi kozmetikum webáruházban
 • 5% kedvezmény egy nemzetközi kozmetikum webáruházban

Az öregedés életünk része, de a sebessége befolyásolható!

Nem hiszek az öregedésgátlásban csak az öregedés lassításában. Szervezetünk öregedése részben genetikailag meghatározott, részben azonban a környezet és életmód befolyásolja. Az utóbbit van lehetőségünk befolyásolni és megfelelő döntéseket hozva lassíthatjuk a szervezet és a bőrünk öregedését is. Az öregedést sietteti például az UV-sugárzás, a dohányzás, vegyszerek, szabadgyökök. Ha ezeket csökkenteni tudjuk és fokozzuk a bőr hidratáltságát, táplálását és a kötőszöveti rostok mennyiségét, akkor látványosan meg tudjuk őrizni bőrünk fiatalságát, sőt éveket fiatalíthatunk rajta. Ehhez szükséges a mindennapos arcápolási rutin és a rendszeres kozmetikai kezelések igénybevétele.

Miért 12 hetes a ránctalanító arckezelés program?

Én kozmetikusként azt vallom, hogy nagyon fontos a mindennapi arcápolás és ezt szükséges professzionális kezelésekkel kiegészíteni. Természetesen külön-külön is hatásosak, de valóban látványos eredményt a kettő kombinálásával érhetünk el. A bőr 28 naponta megújul, ami nem egy nap alatt következik be, hanem folyamatosan új hámsejtek termelődnek, az elhaltak pedig leválnak és 28 nap után a sejtek kicserélődnek. A kozmetikai kezelések leghatásosabb módja a kúraszerű alkalmazás, 3 hónapon átívelő arckezelésekkel és folyamatos arcápolási rutinnal már látványos javulás érhető el. Emellett a mindennap használt kozmetikumoknak is időre van szükségük, 12 hét alatt biztosan kifejtik jótékony hatásukat.

A 12 hetes ránctalanító arckezelés alatt milyen kozmetikumokat használj?

Az ár tartalmaz 4 öregedésgátló, ránctalanító kozmetikumot. Ezek magas hatóanyagtartalmú Bielenda kozmetikumok, amik hidratálják és táplálják a bőrt, növelik a bőr rugalmasságát és feszességét.

 • Neuro Glycol + Vit. C Hámlasztó hatású arclemosó gél (150 ml)
 • Supremelab – Pro Age Expert – Exkluzív ránctalanító hatású szérum peptid komplex-el (30 g)
 • Supremelab – Pro Age Expert – Exkluzív revitalizáló hatású szemkörnyéki krém (15 ml)
 • Supremelab – Pro Age Expert – Exkluzív ránctalanító hatású arckrém peptid komplex-el (50 ml)

A kozmetikumok összesen 26,030 Ft-ba kerülnek, de neked a program ára tartalmazza.

Milyen professzionális arckezelések várnak rád?

Bielenda Feast For The Skin arckezelés

Száraz, kombinált, érett, feszesítést igénylő bőrre javasolt, az öregedés, fáradtság vagy stresszjeleinek csökkentésére. A bőr feszességét és hidratációját azonnal javítja, a mimikai ráncokat és életkorral összefüggő ráncokat kisimítja, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat, segíti az epidermisz regenerációs folyamatait, megerősíti a bőr természetes védelmi funkcióit. Használatával a bőr friss megjelenésű, ragyogó, feltöltött lesz. A legfontosabb hatóanyagok a kezelés során: ázsiai gázló (Centella Asiatica) kivonat, kaviár kivonat, tömjénfa kivonat.

Feast For The Skin kezelés lépései: letisztítás, peeling, tonizálás, hatóanyagbevitel ultrahanggal vagy iontoforézissel, krémpakolás, masszázs, arckrém, (fényvédő).

Ezt a tápláló arckezelést a 2., 6., 10. heteken szükséges igénybe venned előzetes időpont egyeztetést követően.

A 3 alkalom Aqua Porin ultrahidratáló arckezelés összesen 33,000 Ft-ba kerül, de neked a program ára tartalmazza.

20 perces LED fényterápia

A LED fény egy tudományosan bizonyított bőrápolási eszköz. A különböző színek különböző hullámhosszú fényt jelentenek, amiket más-más molekulák nyelnek el, így különböző hatásokat érhetünk el velük. A vörös LED fény bizonyítottan fokozza a kollagéntermelést, ezáltal a bőr feszesebb, rugalmasabb és fiatalosabb megjelenésűvé válik.

A LED fényterápiát a tápláló kezelések között, tehát a 4., 8., 12. heteken fogod igénybe venni, alkalmanként 20 percen keresztül.

A 3 alkalom 20 perces LED fényterápia összesen 7,500 Ft-ba kerül, de neked a program ára tartalmazza.

Tanácsadás

A 12 hetes ránctalanító arckezelés program során kétszer, alkalmanként 30 perc konzultációra lesz lehetőség, amik arra szolgálnak, hogy feltedd kérdéseid, figyeljük a bőröd változását és tanácsokkal lássalak el az arcápolással kapcsolatban. Ezek a  konzultációk az 1. és 12. heteken történnek. Az első alkalommal a bőrdiagnosztika és arcápolási tanácsadás mellett kézhez kapod az otthoni bőrápoláshoz szükséges kozmetikumokat. A 12 hetes dehidratált arckezelés program egy 30 perces konzultációval zárul, amely során összefoglaljuk a tapasztalataidat és megtervezhetjük a következő lépéket az arcápolási utadban. Ez a záró beszélgetés történhet személyesen vagy online is.

Arcápolási rutint követő naptár és bőrápolási tippek

Ha részt veszel a programban, akkor gazdagabb leszel egy 3 oldalas, nyomtatható rutintervező naptárral, ami egy rendkívül hasznos eszköz a bőröd megfigyelésére. Emellett elméleti tudást adok át neked a tudatos bőrápolással kapcsolatban.

Koreai kozmetikumok a bőrtípusodnak megfelelően válogatva

Mivel én a koreai arcápolás híve vagyok, szeretném veled is megismertetni ezt a világot. Ehhez két külföldi webáruház termékeit gyűjtöttem össze, amik közül válogathatsz, de szívesen segítek a pontos termékek kiválasztásában is. Ezeken a weboldalakon különböző kedvezményeket is tudok számodra biztosítani.