12 hetes SZEBORREA arckezelés program

57,900Ft

3 hónapon át zajló szoros együttműködés a vendég és kozmetikus között. Kéthetente arckezelések, 4 lépéses arcápolási rutin termékei, tanácsadás, kedvezmények, eszközök, segítség és támogatás. Mind azért, hogy megszüntessük a pattanásaidat.

Tartalmaz: 26,160 Ft értékű kozmetikumokat, 52,500 Ft értékű arckezeléseket, 4 alkalom tanácsadást, kedvezményeket és sok-sok támogatást.

Leírás

Leírás

3 hónapon át tartó professzionális arckezelések, kozmetikumok otthoni arcápoláshoz és sok más segítség, hogy megszüntesd pattanásaidat. Ez a 12 hetes szeborrea arckezelés program!

 • 3 alkalom 90 perces Acne stop tisztító kezelés
 • Otthoni arcápolásra Bielenda Supremelab Sebio Derm kozmetikumok (arclemosó gél, tonik, szérum, arckrém)
 • 3 alkalom 20 perces LED fényterápia
 • Az első héten bőrdiagnosztika, arcápolási tanácsadás
 • Az utolsó héten záró konzultáció, állapotfelmérés
 • Arcápolási rutint követő naptár – 3 oldalas digitalis termék
 • Bőrtípusnak megfelelő válogatott koreai kozmetikumok 2 külföldi weboldalon
 • 10 EUR kedvezmény egy nemzetközi kozmetikum webáruházban
 • 5% kedvezmény egy USA telephelyű kozmetikum webáruházban

Zavarnak a pattanások?

Régóta küzdesz a pattanásokkal? Nem érted miért, de felnőtt korodban egyik napról a másikra pattanások jelentek meg az arcodon? Már több terméket is próbáltál, orvosokkal konzultáltál, de nem találsz megoldást? A 12 hetes szeborrea kezelés olyan embereknek lett kifejlesztve, mint te. Lehet, hogy egyedül érzed magad a problémával, de nagyon sok tinédzsert és fiatal felnőttet érint az akne.

Miért 12 hetes a szeborrea arckezelés program?

Én kozmetikusként azt vallom, hogy nagyon fontos a mindennapi arcápolás és ezt szükséges professzionális kezelésekkel kiegészíteni. Természetesen külön-külön is hatásosak, de valóban látványos eredményt a kettő kombinálásával érhetünk el. A bőr 28 naponta megújul, ami nem egy nap alatt következik be, hanem folyamatosan új hámsejtek termelődnek, az elhaltak pedig leválnak és 28 nap után a sejtek kicserélődnek. A pattanások jellemzően 3 bőrmegújuló ciklus alatt szűnik meg, ezért a 12 hetes szeborrea arckezelés program végére jelentős javulásra számíthatsz.

A 12 hetes szeborrea arckezelés alatt milyen kozmetikumokat használj?

Az ár tartalmaz 4 bőrtípusnak megfelelő kozmetikumot. Ezek magas hatóanyagtartalmú Bielenda Supremelab kozmetikumok, amik szabályozzák a faggyútermelést, csökkentik a hegeket és bőrhibákat, hidratálják és gyógyítják a bőrt.

 • Sebio Derm Antibakteriális hatású gyengéd arclemosó gél (200 g)
 • Sebio Derm Antibakteriális és normalizáló hatású tonik (200 ml)
 • Sebio Derm Specializált normalizáló hatású szérum (30 ml)
 • Sebio Derm Normalizáló és hidratáló hatású arckrém 0,5% bakuchiollal (50 ml)

A kozmetikumok összesen 22,870 Ft-ba kerülnek, de neked a program ára tartalmazza.

Milyen professzionális arckezelések várnak rád?

Acne stop tisztító arckezelés

90 perces kezelés, amely során a bőrt letisztítom, peelingezem, felpuhítom. Ezután eltávolítom a komedókat, pattanásokat. Bőrfertőtlenítést követően egy összehúzó és egy nyugtató maszk kerül az arcbőrödre, amiket egy arckrém és fényvédő zár. A tisztító kezelést az 2., 6., 10. heteken szükséges igénybe venned előzetes időpont egyeztetést követően.

A 3 alkalom Acne stop tisztító arckezelés összesen 45,000 Ft-ba kerül, de neked a program ára tartalmazza.

LED fényterápia

A LED fény egy tudományosan bizonyított bőrápolási eszköz. A különböző színek különböző hullámhosszú fényt jelentenek, amiket más-más molekulák nyelnek el, így különböző hatásokat érhetünk el velük. Szeborreás bőr esetén két szín alkalmazása javasolt:

 • kék (470 nm): csökkenti a gyulladást és fertőtlenítő hatással rendelkezik. A pattanásokat okozó baktériumokat csökkenti, emellett felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
 • zöld (520 nm): Helyreállítja a faggyútermelést, kiegyensúlyozza a bőr olaj-víz szintjét, kiegyensúlyozottabbá teszi a bőrt.

A LED fényterápiát a tisztító kezelések között, tehát a 4., 8., 12. heteken fogod igénybe venni, alkalmanként 20 percen keresztül.

A 3×20 perc LED fényterápia 7,500 Ft-ba kerül, de neked a program ára tartalmazza.

Tanácsadás

A 12 hetes szeborrea arckezelés program során két 30 perces konzultációra lesz lehetőség, amik arra szolgálnak, hogy feltedd kérdéseid, figyeljük a bőröd változását és bőrápolási tanácsokkal lássalak el. Ezek a konzultációk az első és utolsó heteken történnek, az első találkozáskor kézhez kapod az otthoni arcápoláshoz szükséges kozmetikumokat is. A 12 hetes szeborrea arckezelés program egy 30 perces konzultációval zárul, amely során összefoglaljuk a tapasztalataidat és megtervezhetjük a következő lépéket az arcápolási utadban. Ez a záró beszélgetés történhet személyesen vagy online is.

Arcápolási rutint követő naptár és bőrápolási tippek

Ha részt veszel a programban, akkor gazdagabb leszel egy 3 oldalas, nyomtatható rutintervező naptárral, ami egy rendkívül hasznos eszköz a bőröd megfigyelésére. Emellett elméleti tudást adok át neked a tudatos bőrápolással kapcsolatban.

Koreai kozmetikumok a bőrtípusodnak megfelelően válogatva

Mivel én a koreai arcápolás híve vagyok, szeretném veled is megismertetni ezt a világot. Ehhez két külföldi webáruház termékeit gyűjtöttem össze, amik közül válogathatsz, de szívesen segítek a pontos termékek kiválasztásában is. Ezeken a weboldalakon különböző kedvezményeket is tudok számodra biztosítani.