Arcápolási rutin naptár

1,490Ft

Jegyezd fel az arcápolási rutin részleteit, így könnyebb lesz követned bőröd állapotát, változását! 3 nyomtatható dokumentumot kapsz, amelyekben követheted a heti arcápolási rutinodat, a rendszeres kozmetikai kezeléseket és az arcápolási céljaidat.

Kategória:
Leírás

Leírás

Letölthető és kinyomtatható dokumentum, ami segít az arcápolási rutin vezetésében. Egyszerű, letisztult, jegyzetelhető oldalak, amik támogatnak a tökéletes arcápolási rutin felépítésében és elvégzésében is. Töltsd le, nyomtasd ki és vezesd rendszeresen, milyen lépéseket teszel a bőröd legszebb állapota érdekében!

3 az 1-ben digitális termék, három féle naptárat is kapsz egy letöltéssel:

  • Arcápolási céljaim – ide szükséges feljegyezned, amin változtatni szeretnél és követheted, milyen lépéseket teszel ezért.
  • Kozmetikai kezelés rutin – írd fel, milyen gyakran veszel igénybe kozmetikai kezeléseket és ezek milyen hatással vannak a bőrödre!
  • Heti arcápolási rutin – a leghasznosabb eszköz a mindennapi arcápolási rutin feljegyzéséhez. Írd bele, milyen kozmetikumokat használsz és egyszerűen pipáld ki azokat a napokat, amikor használod őket. A reggeli és esti rutin külön vezethető. Egy hét után jegyezd fel a tapasztalataid és értékeld, jól végzed-e a bőrápolást!
  • +1 ajándék oldal: egy teljes oldal arcápolási rutin tanácsok kozmetikus által jóváhagyva. Segítek, hogyan rétegezd a kozmetikumokat, bemutatom a 10 lépéses koreai arcápolási rutint és megosztom a saját arcápolási tippjeimet, amik biztosan segítségedre lesznek!

Az arcápolási rutin naptárak használata roppant egyszerű, emellett jelentős változást érhetsz el, ha rendszeresen használod. Csak azt tudod menedzselni, amit mérsz, feljegyzel. Apró lépésnek tűnik, mégis óriási hatása van, ha leírod az arcápolási rutin naptárba, melyik nap milyen kozmetikumot használsz. Sajnos hajlamosak vagyunk legyinteni az ilyen elenyésző feladatokra, de jelentős változást érhetsz el, ha megfigyeled az arcápolási rutin termékeit, lépéseit. Felfedezheted, mennyire vagy kitartó és konzisztens, érdemes-e bizonyos lépéseket gyakrabban használnod.

Nyomtasd ki tetszőleges példányban. A nyomtatása egyszerű, A/4-es oldalra tervezve, de akár kisebb méretben is nyomtatható. A PDF fájl Adobe Acrobat Reader szoftverrel tekinthető meg. Kérlek, vedd figyelembe, hogy vásárlás után nem kapsz fizikai terméket, neked szükséges letöltened a dokumentumot. Vásárlást követően az arcápolási rutin naptár 1 alkalommal tölthető le.

A termék kizárólag személyes felhasználásra alkalmas, terjesztése, további értékesítése szigorúan tilos!