A bőrápolás kiskönyve

4,990Ft

A bőrápolás kiskönyve leírja a koreai arcápolási rutin lépéseit, tanácsokkal lát el a kozmetikumok választásában és megismerteti olvasóival a dél-koreai kultúrát. Kötelező olvasmány minden tudatos bőrápolónak!

Írta: Charlotte Cho, eredeti címe: The Little Book of Skin Care

Kemény kötésű könyv, ISBN 9786155921445, 2021 Lettero Kiadó, Budapest

Készleten

Leírás

Leírás

A bőrápolás kiskönyve segít eligazodni a kozmetikumok világában

Hibátlan bőr, semmi ránc, soha egy pattanás? Charlotte Cho könyvében megismerheted azokat az arcápolási tippeket, amelyek a tökéletes arcbőrhöz vezetnek. Fedezd fel a koreai arcápolás titkait és tudd meg, mely kozmetikumok a legmegfelelőbbek számodra. A könyv már magyar nyelven is elérhető, eddig 10 nyelven jelent meg. Számos országban, többek között az USA-ban, Oroszországban, Olaszországban méltán bestseller lett.

Ismerd meg a koreai arcápolási rutint A bőrápolás kiskönyve olvasásával

Az elmúlt években méltán arattak óriási sikert a dél-koreai kozmetikumok. Egyszerűen azért, mert beváltják, amit ígérnek. Szerencsére nálunk is kaphatóak, ráadásul a Minji cosmetics kínálja a legkülönlegesebb, itthon még ismeretlen kozmetikumokat.

A koreai nők régóta tudják, hogy nem csupán a géneken múlik, kinek lesz ragyogó, szép arcbőre. Helyesen megválasztott bőrápolási rutinnal bármilyen életkorban, bárki számára elérhető. Szokatlan, átfogó megközelítés az övék, amely elképesztő eredményekhez vezet. A bőrápolás kiskönyve részletes leírást ad a koreai szépségpraktikákról.

“Valamit nagyon tudnak a koreai nők, amit mi nem.” – ELLE

Szokatlan, átfogó megközelítés az övék, amely elképesztő eredményekhez vezet. A könyvből kiderül, miért is érdemes több lépéses arcápolási rutint végezni és hogy pontosan melyek legyenek ezek a lépések.

Koreai szépségtitkok az egészséges, ragyogó bőrért

Charlotte Cho, a könyv írója egy dél-koreai szülőktől származó Los Angeles-i hölgy, aki immár kozmetikus, vállalkozó és a Soko Glam társalapítója. A bőrápolás kiskönyve nem csak arcápolási tanácsokkal lát el, de betekintést enged a keleti- és nyugati kultúrák különbégeibe is. Ez a könyv tökéletes választás számodra, ha érdekel a tudatos bőrápolás, kedveled a koreai kultúrát vagy ha kétségbeesve keresed a megoldást a bőrproblémádra.

A könyv kiváló tanácsokkal lát el az arcápolási rutin felépítéséhez, a hatóanyagok megismeréséhez és Dél-Korea felfedezéséhez. Rendeld meg most és ugorj fejest a koreai bőrápolás világába!