Mosható arctisztító korong

1,590Ft

100% természetes pamutból készült arctisztító korongok, amellyel környezettudatossá teheted a mindennapjaidat. Egy csomag 3 db korongot tartalmaz.

Leírás

Leírás

100% pamut mosható arctisztító korong a környezettudatosság jegyében!

Egyszer használatos vattakorong helyett válaszd a hulladékmentes, zöld megoldást: mosható arctisztító korong a Minji cosmetics-től!

Eszedbe jutott már, hogy összeszámold milyen sok vattakorongot vagy nedves törlőkendőt használsz egy héten? Meglehetősen sok hulladékot generál a rendszeres és alapos arctisztítás, de az új Minji korongokkal kiválthatod az egyszerhasználatos termékeket. Szabadulj meg végleg a szintetikus, egyszer használatos vattakorongoktól, rendelj egy 3 db-os mosható arctisztító korong csomagot és többé nem kell válogatnod a kisebb-nagyobb kiszerelésű vatták között!

Hosszú távon pénzt takaríthatsz meg a mosható arctisztító korongokkal, illetve használatával csökkented a környezet szennyezését, kevesebb hulladékot fogsz termelni, mert a korongok újra és újra felhasználhatóak hosszú éveken át.

3 db mosható arctisztító korong

Környezettudatos, bambusz és pamut keverékéből készült, így nem tartalmaz szintetikus textíliát. Kitűnően távolítja el a sminket és szennyeződéseket miközben gyengéd a bőrhöz. A többi mosható arctisztító párnákkal ellentétben a Minji korongok hihetetlenül puhák és hosszú élettartamúak. Nem irritálják vagy bántják a bőrt, még a szegély varrása is pamut cérnából készült, hogy valóban 100% természetes összetevőjű legyen az arclemosó korong. Finom anyaga miatt biztonságosan használható a szem körül és érzékeny bőrön is.

  • 100% természetes anyag ?
  • 70% bambusz – 30% pamut ?
  • 100% vegán ?
  • 100% újrahasznosítható ♻️
  • 100% bőrbarát ?
  • 100% bio

Hosszú élettartamú, kb 800-1000 használat után szükséges megválni tőle. Ezután se dobd szemétbe, hiszen természetes eredetű összetevői miatt komposztálható.

A környezetkímélő acrtisztító korongok használata:

Használhatod arctisztító olajjal, géllel vagy habbal is. Nem csak arctisztításhoz, de tonik/toner felviteléhez is alkalmas. Tökéletesen eltávolíthatod vele a mindennapi sminket, de akkor is használhatod, ha csak a nap végén meg szeretnéd tisztítani az arcodat a felesleges faggyútól és szennyeződésektől.

Miután végeztél, mosd ki a korongot langyos vízzel, makacs szennyeződés esetén egy kevés szappannal. Minden használat után hagyd megszáradni, hogy elkerüld a kórokozók elszaporodását. Időnként érdemes mosógépben is kimosni őket, 30-40 °C-on.

A mosható arctisztító korongok átmérője 8 cm. Egy csomagban 3 db korong található.