Ajándékutalvány 10,000 Ft

10,000Ft

Ajándékozz Minji cosmetics vásárlási utalványt 10,000 Ft értékben!

Leírás

Leírás

Ajándékozd a vásárlás örömét!

Az ajándékvásárlás néha bonyolult, komplikált feladat. Ha nem szeretnél mellé nyúlni és esetleg rossz ajándékot választani, egy vásárlási utalvány tökéletes lehet. Lepd meg szerettedet egy 10,000 Ft értékű Minji cosmetics ajándékutalvánnyal! Így kedvére válogathat a legjobb koreai kozmetikumok között és olyan termékeket választhat, melyeknek valóban örülni fog.

Hogyan adhatod ajándékba a vásárlási utalványt?

Vásárlás után letölthető lesz az utalvány, melyet otthonodban vagy egyéb helyen nyomtathatsz ki. Ezután egy e-mailben fogod megkapni a kuponkódot, mellyel igénybevehető lesz a 10,000 Ft vásárlási kredit. Kérlek, ezt a kuponkódot és az ajándékozó, valamint az ajándékozott neveit írd rá a kinyomtatott ajándékutalványra és így add át a meglepetést. Javasolt a nyomtatást kartonra vagy rajlzapra végezni, a kész vásárlási utalvány pedig egy borítékban mutat a legjobban. Amennyiben segítségre van szükséged a letöltéssel vagy nyomtatással kapcsolatban, kérlek, vedd fel a kapcsolatot a hello@minjicosmetics.com e-mail címen.

Fontos információ az ajándékutalványokról

A Minji cosmetics ajándékutalványok előre meghatározott címletben kaphatók. Az ajándékutalvány megvásárolható és beváltható online, a Minji cosmetics webáruházban. A kosárba több különböző címletű utalvány is betehető. Az ajándékutalvány a kiállítás dátumától 3 hónapig érvényes. Az utalvány csak egy megrendelésre érvényesíthető, értéke több vásárlásra nem osztható el.