Hatóanyag táblázat

1,790Ft

Közel 130 hatóanyagot tartalmazó táblázat különböző bőrtípusonként csoportosítva. Letölthető, nyomtatható.

Kategória:
Leírás

Leírás

Letölthető és kinyomtatható dokumentum, ami segít a kozmetikumok hatóanyagait megismerni. Ez a hatóanyag táblázat rendkívül hasznos azoknak, akik nem tudják, melyik arcápolási termékeket válasszák, milyen hatóanyagokat keressenek kozmetikumaikban. Egyszerű, letisztult, könnyen olvasható. A fájl összesen 127 hatóanyagot tartalmaz, ismerd meg, ezek milyen bőrtípusra vagy bőrproblémára ajánlottak és milyen hatásuk van!

A dokumentum 6 oldalból áll:

  • Először a bőrtípusokról olvashatsz, ez segít felismerni, melyikkel rendelkezel, ha még nem tudnád.
  • Szeborreás bőrre javasolt hatóanyagok.
  • Alipikus bőrre javasolt hatóanyagok.
  • Dehidratált, vízhiányos bőrre javasolt hatóanyagok.
  • Megereszkedett, öregedő bőrre javasolt hatóanyagok.
  • Bőrtípustól függetlenül használható hatóanyagok, például pigmenthalványítók, vérbőségfokozók, minden bőrtípusra hatékony összetevők.

Töltsd le, nyomtasd ki a hatóanyag táblázatot és igazodj el könnyedén a kozmetikum hatóanyagok között! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb összetevőket és építsd fel belőlük a tudatos arcápolási rutinodat!

Nyomtasd ki tetszőleges példányban. A nyomtatása egyszerű, A/4-es oldalra tervezve, de akár kisebb méretben is nyomtatható. A PDF fájl Adobe Acrobat Reader szoftverrel tekinthető meg. Kérlek, vedd figyelembe, hogy vásárlás után nem kapsz fizikai terméket, neked szükséges letöltened a dokumentumot. Vásárlást követően az arcápolási rutin naptár 1 alkalommal tölthető le.

A termék kizárólag személyes felhasználásra alkalmas, terjesztése, további értékesítése szigorúan tilos!