Termékek

Jáde arcroller és rózsakvarc arcmasszírozó roller használata és előnyei

Egy jáde arcroller csökkenti a ráncokat, méregtelenít és élénkíti az arcbőrt. Ez a görgős arcmasszírozó készülék tökéletes eszköz a stressz oldására és könnyedén létrehozhatunk egy relaxáló, otthoni spa kezelést a saját fürdőszobánkban. Az arcmasszírozó készülék használata rendkívül egyszerű és azonnal látványos eredményeket érhetünk el vele. Akár a jáde roller vagy a rózsakvary arcmasszírozó roller mellett teszed le a voksod, olyan bőrfiatalító hatást érhetsz el, mintha plasztikai sebészeten jártál volna! Persze szikék és tűk nélkül.

blank

Az arcmasszírozó roller előnyei

  • Serkenti a vérkeringést
  • Segíti a kozmetikumok felszívódását
  • Serkenti a nyirkorendszert és méregtelenít
  • Csökkenti a puffadtságot, szem alatti karikákat, finom ráncokat
  • Feszesíti a bőrt

Mi a jáde arcroller és milyen gyakran kell használni?

Az arcmasszírozó roller olyan görgős arcmasszírozó készülék, amely az arc és a nyak masszírozására való. Hagyományosan jáde kőből készülnek, a jáde arcroller a legnépszerűbb arcroller, de napjainkban sok más kőfajta is népszerűvé vált. A kristályok hűvös érintése feszesíti a bőrt és felfrissít. Ezenfelül, minden kristálytípusnak holisztikus tulajdonságai vannak, amelyeket mérlegelni kell a saját arcmasszírozó roller vásárlás során.

Vannak, akik reggel használják az arcmasszírozó rollert az ébredés elősegítésére, mások este masszírozzák vele arcukat az izmok pihentetésére. Ez tényleg a Te preferenciádtól függ és attól, hogy mennyi időt vagy hajlandó az arcmasszírozó készülék használatával tölteni.

jade roller
jade roller minji cosmetics

Mi a titka a jáde arcroller használatának, hogyan masszírozd arcodat egy rózsakvarc rollerrel?

Szerencsére mindkét arcmasszírozó készülék használata rendkívül egyszerű és használat szempontjából mindegy, hogy milyen kőből készült a rollered. Arcmasszírozó roller használatakor az aranyszabály az, hogy felfelé és kifelé masszírozz. Nem szeretnéd lefelé húzni a bőröd, mivel a gravitáció is azt teszi. Használat előtt javasolt az arcot olajjal, szérummal vagy arckrémmel bekenni, hogy ne húzd vagy bántsd a bőrt. Lehet akár egy fátlyolmaszkot is felvinni és így masszírozni az arcot, ahelyett, hogy csak 10–15 percet várnál a maszk hatására.

Miért hatásosak az arcmasszírozó rollerek?

Először is úgy működnek, hogy ellazítják az arc izmait és serkentik a vérkeringést. Az arcizmaink hajlamosak a nap végére rendkívül feszültté válni a hunyorgás vagy grimaszolás által, amelyek idővel ráncokat hoznak létre. Az arcmasszírozó rollerrel történő masszírozás segít az izmok ellazításában és a stressz enyhítésében.

Másodszor, elősegítik a nyirokrendszer működését. A nyirokcsomók az egész testben jelen vannak és a nyirokfolyadék ebben a rendszerben utazik. Ez a folyadék tápanyagokat hordoz, amelyek segítik testünket a vírusok és baktériumok elleni küzdelemben. Az arcroller gördülése segíti ezt a folyadékot a nyirokcsomókba irányítani, ami onnan távozik a test többi részébe.

Harmadszor, a kristályok holisztikus gyógyító tulajdonságokkal is rendelkeznek. A rózsakvarc arcroller kristálya lenyűgöző rózsaszín színének köszönhetően a szerelem köveként is ismert. Úgy vélik, hogy számos gyógyító tulajdonság mellett a bőr regenerálódását és a bőr fiatalodását is támogatja. Emellett,  a jáde arcroller köve tisztító és védő tulajdonságokkal rendelkezik. Tisztító kőnek tekintik, tehát hasznos lehet stresszes életmóddal rendelkezők számára.

Rózsakvarc és jáde arcroller vásárlás

Szerezz be te is egy saját arcmasszírozó jáde rollert vagy rózsakvarc arcrollert! A Minji cosmetics koreai kozmetikumok webáruház mindkét kristályból készült arcmasszírozó készüléket kedvező áron kínálja Neked! Rózsakvarc és jáde roller vásárlás esetén ingyen ajándékba kapsz egy díszdobozt is, amiben biztonságosan tárolhatod arcmasszírozó készülékedet. Vásárolj most!

Related Posts