Real Floral Rózsa toner és arckrém

16,480Ft 14,000Ft

Toner: 180 ml

Arckrém: 100 ml

Hidratáló Nacific termékek valódi virágszirmokkal. Természetes tápanyagokat és vitalitást biztosítanak a bőrnek.

(14,000 Ft/csomag)

Készleten

Leírás

Leírás

Nacific koreai kozmetikumok valódi virágszirmokkal 

A márka egyik besztszellere a Real Floral Rózsa termékcsalád, melynek termékeiben valódi virágszirmok találhatók. Ezek a Nacific koreai kozmetikumok rendkívül magával ragadók, mind a toner, mind az arckrém kitűnö összetevőkből készültek. Az arcápolási termékekben található apró szirom darabok könnyű masszírozó mozdulatok hatására feloldódnak, így azok könnyedén felszívódnak. Beszivárognak a bőrbe és természetes tápanyagokat szállítanak a sejtekbe.

A tény, hogy valódi virágszirmok úsznak az enyhén opálos üvegtartályban, igazi luxus hatást kölcsönöz a Nacific kozmetikumoknak. Ezek a termékek nemcsak szépek, hanem hatékonyak, természetes eredetűek és tudományosan bizonyítottak is.

Nacific Real Floral Rózsa toner

A toner apró, valódi rózsaszirmokat és 92% rózsavizet tartalmaz, amely antioxidánsokban gazdag, ezek pedig megvédik a sejteket a károsodástól. A Real Floral Rózsa toner nyugtató hatást biztosít, segít enyhíteni a fáradt és igénybe vett bőrt, hidratál, valamint öregedésgátló hatással is rendelkezik.

Ez az arcápoló toner könnyű, vizes állagú, ami gyorsan beszívódik és a bőr puha és felfrissült lesz használat után.

Mindennapi használatra is kiváló, nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a bőrt.

Nacific Real Floral Rózsa arckrém

Könnyű, gél állagú, frissítő hatású arckrém, tökéletes a nyár folyamán, amikor nem akarunk nehéz vagy olajos hidratálókat használni. Ez az arckrém élettel telivé teszi a fáradt, igénybe vett bőrt, megnyugtatja az irritált arcbőrt és elbűvölő, természetes rózsa illattal rendelkezik, hozzáadott illatanyagok nélkül.

A krém apró, valódi virágszirmokat és rózsavizet tartalmaz, amely antioxidánsokban gazdag, ezek pedig megvédik a sejteket a sérüléstől. A Real Floral Air Rózsa arckrém nyugtató hatást biztosít, segít enyhíteni a fáradt és igénybe vett bőr tüneteit és öregedésgátló hatásokkal is rendelkezik. A krém textúrája lehetővé teszi a virágszirmok feloldását mindössze enyhe masszírozás hatására, így könnyedén felszívódik a bőrbe. A textúrája nagyon könnyű, gyorsan felszívódik és nem hagyja ragadósan a bőrt.

Nacific koreai kozmetikumok kimagasló rózsa kivonat tartalommal

A Nacific koreai kozmetikumok esetén szóba sem jönnek szintetikus anyagok használata, 100%-ban természetes, valódi rózsaszirmokat és rózsavizet tartalmaznak kozmetikumaik. A damaszkuszi rózsa kivonat kiegyensúlyozottá teszi az arcbőrt és hidratálja a bőrt. Nem csak kiváló hidratáló, de ezen felül A- és C-vitamint is tartalmaz, amelyek fontos vitaminok az egészséges arcbőr számára.