Elfogyott

Monthly New Feet hámlasztó lábmaszk

2,390Ft

Kiszerelés: 15 g, egy pár lábmaszkot tartalmaz

Csodatévő, hámlasztó lábmaszk, ami eltünteti az elhalt hámsejteket és bőrkeményedéseket. Amilyen cuki a csomagolása, annyira hatékony a bőrkeményedésekkel szemben!

Parabén- és szilikonmentes termék.

Elfogyott

Leírás

Leírás

Hámlasztó lábmaszk Koreából

Hámlasztó lábmaszk, ami eltünteti az elhalt hámsejteket és bőrkeményedéseket. Fájdalommentes és biztonságosan alkalmazható. Pár nap alatt az összes száraz bőr le fog hámlani a lábfejedről és tökéletesen puha, sima lábaidat mindenkinek mutogatni fogod! Ne rejtsd lábaidat cipőkbe, használd a Monthly New Feet hámlasztó lábmaszkot és utána csak a papucsokat és szandálokat fogsz hordani!

Használd havonta egyszer, hogy mindig tökéletesen puha és ápolt legyen a lábad! Ideális szandál szezonban, férfiaknak és nőknek egyaránt. Ne tévesszen meg a maszk cuki csomagolása, az összetevői komoly munkára vannak tervezve, a legmakacsabb bőrkeményedést is eltávolítják! A hámlasztó lábmaszk parabén- és szilikonmentes kozmetikum, a legfőbb összetevői pedig hámlasztó vagy öregedésgátló hatásúak. Próbáld ki te is, hogy megtapasztald ezt a csodával határos bőrhámlasztót és hogy lábaid újjá szülessenek!

Tökéletesen puha lábak bőrkeményedések nélkül

Varázsold újjá lábaidat a PACK-age Monthly New Feet lábmaszkkal: ez egy Ázsiában népszerű luxus kezelés, amivel lábfejeid puhák, simák és frissek lesznek. A Monthly New Feet hámlasztó lábmaszk egy speciális maszk a lábaidnak, hogy eltávolítsd a száraz, kemény, repedezett bőrt és makacs bőrkeményedéseket. Használat után lábaid gyönyörűek, puhák és egészségesek lesznek.
A lábmaszk ereje a hatékony összetevőkben rejlik: a narancsolaj és az AHA (Alpha Hydroxy Acid) Komplex nevű hámlasztó a kulcsösszetevők. Ezek az anyagok leradírozzák a bőrödet és kellő képpen kíméletesek ahhoz, hogy havonta egyszer használhasd a lábaidon.

A lábmaszk titka a kémiai hámlasztókban rejlik. Csak úgy mint az arcodon, a lábadon is lehet AHA hámlasztót és gyümölcssavakat alkalmazni. Ezek az anyagok feloldják az elhalt bőrt, majd az szó szerint leesik a lábadról.

A hámlasztó lábmaszk használata:

Csak annyit kell tenned, hogy a tiszta lábaidra felveszed a csomagolásban található lábmaszk zoknikat, 1 órán át hagyod hatni, majd öblítsd le. 4-5 nap múlva el fog kezdeni hámlani lábfejed és megszabadulsz az elhalt bőrtől! A hámló bőrt ne húzd, ne tépd le, bármilyen csábító is! A lábmaszkot havonta egyszer alkalmazd.

Összetevők
Alcohol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Phenoxyethanol, Cedrus Atlantica Bark Oil, D-water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Glycolic Acid, Sodium Lauryl Sulfate, Betaine, Arginine, Sodium Citrate, Butylene Glycol, Alanine, Serine, Limonene, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Citric Acid, Malic Acid, Equisetum Arvense Extract