-20%Elfogyott

Minji Premier Csomag

15,560Ft 12,450Ft

Minji Premier Csomag 4 termékkel, amikkel megteheted az első lépést a K-beauty világa felé. Egy arctisztítót és egy szérumot tartalmaz a mindennapi arcápoláshoz és 2 db maszkot az extra kényeztetésért!

(12,450 Ft/csomag)

Elfogyott

Leírás

Leírás

Minji Premier Csomag most 20% kedvezménnyel!

Ne várj tovább, próbáld ki most a koreai kozmetikumokat.

A Minji Premier Csomag egy olyan termékválogatás, ami megbízható márkákat és hatékony termékeket tartalmaz. Két koreai cég kozmetikumai is megtalálhatók a csomagban, ezek a Benton és Dr.Ceuracle, mindkettő prémium, jó hírnevű és közkedvelt az ázsiai kozmetikumok piacán. A Minji Premier Csomag termékei úgy lettek összeválogatva, hogy minden bőrtípusnak megfeleljenek és könnyen használhatók legyenek nap mint nap. Tökéletes azoknak, akik szeretnének kipróbálni valami újat, hallottak már a koreai kozmetikumokról és végre saját bőrükön is meg szeretnék tapasztalni.

Amiket a Minji Premier Csomagban kapni fogsz:

  • Benton Snail Bee High Content arcmaszk (20 g): Többfunkciós arcmaszk csiganyálkával és méhméreggel a táplált, hidratált és ragyogó arcbőr érdekében. Csiganyálkát tartalmaz, amely világszerte ismert a kitűnő bőrápoló tulajdonságai miatt, ez az összetevő tele van a bőrnek hasznos tápanyagokkal.

Ezenkívül minden Minji Premier Csomaghoz jár egy termékminta és 2 db 10% kedvezményre jogosító kupon: egy Neked, egy pedig egy ismerősödnek.

Kiknek ajánlom a Minji Premier Csomagot?

Azoknak, akik belekóstolnának a koreai kozmetikumok hatalmas választékába.

Azoknak, akik kitűnő minőségű termékeket keresnek, amik valóban hatékonyak és megérik az árukat.

Azoknak, akiknek fontos, hogy ápolt legyen az arcuk, de nem akarnak egy vagyont költeni kozmetikumokra.

Fiataloknak, akik meg szeretnék őrizni fiatalságukat, ezért időben elkezdenek törődni arcbőrük ápolásával.

Időseknek, akik minél inkább késleltetnék az öregedés jeleit és szívesen fogadják a bókokat, milyen ragyogó az arcbőrük.

Fiúknak és férfiaknak, akik tanácstalanul keresik a megfelelő ajándékot szerelmüknek. Ennek a csomagnak minden barátnő és feleség örülni fog!

 

A Minji Premier Csomag értéke 15.560 Ft, de most 20% kedvezménnyel, mindössze 12.450 Ft-ért vásárolhatod meg!

A termékek normál méretűek, nem csak termékminták vagy utazó méretű kiadások.

A Minji Premier Csomagot megrendelheted közvetlenül annak a címére is, akit megajándékoznál. A csomagolás nem tartalmazza a számlát vagy árcímkéket, sőt, egy személyes üzenetet is írhatsz a rendelés fizetése előtt a ‘Rendelés jegyzetek’ mezőben.