LED maszk bérlés

1,300Ft7,900Ft

A bérléshez kérlek, írd a Megjegyzés rovatba a dátumot, amikor használni szeretnéd a LED maszkot. A visszaigazoló e-mail megérkezését követően veheted fel személyesen a LED maszkot a Minji cosmetics kozmetikában.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:
Leírás

Leírás

Fényterápiás LED maszk a bőrhibák kezelésére

Próbáld ki a saját bőrödön az egyik legmodernebb technológiát az otthonodban! A LED maszk egy tudományosan bizonyított bőrápolási eszköz, amely a fényterápia hatását érvényesíti. A LED maszk belsejében számos apró LED fényforrás található, amik különböző színben világítják meg a bőrt. A színek különböző hullámhosszú fényt jelentenek. Minden hullámhosszt más-más molekulák nyelnek el, amelyek jelzőmechanizmusként működnek a különböző sejtfolyamatokhoz. Például egyesek csökkentik a gyulladást, mások elpusztítják a baktériumokat vagy vannak, amik javítják a helyi keringést.

Csak annyit kell tenned, hogy alkalmanként 15-30 percig használod a LED maszkot, eközben pedig kikapcsolódhatsz, relaxálhatsz. Több bőrproblémára is megoldást nyújtanak a különböző színek, akár az aknés bőr tüneteit szeretnéd megszüntetni, akár az öregedésgátlás a célod, a LED maszk segítségedre lesz! Érdemes rendszeresen használni a fényterápiát a legjobb eredmény elérése érdekében.

Innovatív, tudományosan vizsgált és bizonyított hatás

Legyen a bőröd egészséges, rugalmas és sugárzó! Minden bőrproblémára más-más színű fényterápia javasolt. A LED maszk segít az aknés bőrön, a megereszkedett bőrön, a fakó, élettelen arcbőrön is. A fényterápia 7 különböző színnel érhető el, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb hatást.

Hogyan hatnak a színek a bőrödre?

 • vörös (630 nm): javítja a sejtek aktivitását, felgyorsítja anyagcseréjüket, és elősegíti a kollagéntermelést. Csökkenti a ráncokat, fokozza a rugalmasságot, helyreállítja a károsodott sejteket, kiegyenlíti a bőrtónust.
 • kék (470 nm): csökkenti a gyulladást és fertőtlenítő hatással rendelkezik. Az aknét okozó baktériumokat csökkenti, emellett felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
 • zöld (520 nm): Helyreállítja a faggyútermelést, kiegyensúlyozza a bőr olaj-víz szintjét, kiegyensúlíozotobbá teszi a bőrt.
 • sárga (590 nm): Fokozza a sejtek oxigén ellátottságát, energizálja őket, csökkenti a bőrpírt és az egyenetlen pigmentációt.
 • lila: a kék és a vörös fények kombinációja.
 • kékeszöld: a kék és a zöld fények kombinációja.
 • fehér: fokozza a sejtek anyagcseréjét, a bőr üdébb, frissebb megjelenésű lesz.

Miért jobb a bérlés?

Számos kozmetikában, szépségszalonban alkalmazzák a LED fényterápiát, azonban alkalmi használata csekély változást eredményez a bőrön. A LED maszk hatásának titka a gyakori, rövid kezelésekben rejtőzik: alkalmanként 15-30 percig szükséges használni, akár minden nap. Válassz, 1-3-7 napos bérleti idők közül és használd heti vagy napi rendszerességgel.

 1. TIPP! – Egy különleges eseményre készülsz? Akár esküvő, ballagás, születésnap, ünnepek előtt állsz, sokat segít bőröd állapotán, ha 1 hétig rendszeresen használod a fényterápiát! Így nem szükséges befektetned egy drága kozmetikai eszközbe, pár ezer forintért Te is kibérelheted és felkészítheted arcbőröd a különleges alkalomra.
 2. TIPP! – Amennyiben nem szokásod a napi több lépéses arcápolási rutin, akkor a rövidebb 1-3 napos bérleti idő megfelelő lehet számodra! Amíg nálad van a készülék, használd naponta, majd amikor szükségesnek érzed, újra béreld ki!
 3. TIPP! – A hölgyek többségének nem mondok újdonságot azzal, hogy a menstruáció alatt vagy az azt megelőző időszakban pattanások jelenhetnek meg az arcunkon. Érdemes erre az időszakra kibérelni a LED maszkot és segíteni a bőr gyógyulását, csökkenteni az akne kialakulásának esélyét.

Otthonodban kényelmesen, rugalmasan használhatod a LED maszkot. Nem szükséges időpontot foglalni hozzá vagy kimozdulnod kényelmes otthonodból és akár a kanapéd, ágyad kényelmében is használhatod!

A bérléshez szükséges 20.000 Ft kauciót fizetni, amely teljes egészében visszajár, ha időben és ugyanolyan állapotban hozod vissza a maszkot.

Hogyan kell használni?

Kapcsold össze a maszkot és a távirányítót, majd csatlakoztasd az áramforrásba. Helyezd fel a maszkot az arcodra és állítsd be a tépőzáras pántokat. Kapcsold be a készüléket és válassz a színek és fényerő közül, állítsd be az időzítőt. Javasolt fényterápia időtartam: 20 perc.

A távirányítón 4 menüpont érhető el a bal oldali gombbal:

 • E0: bekapcsolva, a kijelző E0-t mutat.
 • E1: Fényerő (1-10 szint).
 • E2: Szín (7 szín).
 • E3: Időzítő (5-10-15-20-25-30 perc).

A menüpontokon belül a jobb oldali gombbal van lehetőség választani.

Tippek a legjobb eredmény eléréséhez:

 • Használat előtt tisztítsd meg az arcodat, ne viselj sminket vagy fényvédőt a fényterápia során.
 • A fényterápiát követően folytathatod arcápolási rutinod lépéseit.
 • Javasolt a kezelés során háton feküdni és becsukni szemeidet. Az erős fény káros lehet a szemeknek, ezért nem javasolt a kezelés ideje alatt TV-t, telefont, egyéb kijelzőt nézni.
 • Kikapcsolás előtt érdemes fokozatosan csökkenteni a fényerőt a legkisebb szintre (E1 menüpont).
 • Javasolt heti 2-3 alkalommal használni 15-30 percen keresztül alkalmanként. Szemmel látható javulást a páciensek általában 4 hét használat után tapasztalnak.

Tilos:

 • A LED maszkot és a távírányítót, vezetékét bevizezni, folyó víz alá tenni, víz alá meríteni. Szennyeződés esetén egy enyhén nedves kendővel szükséges megtisztítani.
 • Közvetlenül a LED lámpákba nézni.
 • Epilepszia, klausztrofóbia, pajzsmirigy betegség, szem betegsége, bőrrák esetén, terhesség alatt és esztétikai beavatkozást követő 7 napban használni.
 • Csecsemőkön, gyermekeken alkalmazni.

 

 

 

További információk

További információk

bérlés időtartama

1 nap, 3 nap, 7 nap