A YADAH egy olyan dél-koreai kozmetikai márka, amely segít megtalálni a bőr eredeti egészségét. A márka minimalizálja a vegyi összetevőket, miközben főleg növényi kivonatokat használ termékeiben. A fügekaktusz kivonat a legtöbb termékük fő összetevője, amely kiváló hidratáló tulajdonságairól ismert és még a legérzékenyebb bőrön is alkalmazható.

A YADAH alapítója azért hozta létre a céget, hogy megoldja tinédzser lánya bőrproblémáit. A termékek a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, hogy megvédjék a külső környezet által okozott bőrsérüléseket és bőröregedést.

Kiváló minőségű termékek, elfogadható áron

A bőr egészségének ápolására szolgáló összetevők kutatásával olyan termékeket hoznak létre, amelyek mindig az ígért eredményt nyújtják. A YADAH a legjobb minőségű termékeket kínálja, amelyek bőséges mennyiségű, a bőr számára előnyös összetevőket tartalmaznak elfogadható áron.

A YADAH csak a hiteles összetevőkhöz ragaszkodik

A YADAH vegyészei a természetes eredetű hatóanyagokban találták meg a választ a bőrproblémákra. Hisznek a természetben található összetevők erejében. Bőrbarát, naturális összetevőket fedeztek fel és kozmetikai termékeiket ezek alapján állítják össze. Az összes YADAH termék EWG tanúsított összetevőkből készül, ami azt jelenti, hogy minden aggasztó összetevő szigorúan ki van zárva a kozmetikumokból.

Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Show sidebar