Dr. Ceuracle

A 2000-ben alapított Dr Ceuracle márka a cosmeceutical területén úttörőnek számít Dél-Koreában. Termékeik a “cosmeceutical” kategóriába tartoznak, vagyis a gyógyszerészeti termékek hatékonyságával és a kozmetikumok veszélytelenségével rendelkeznek. Korábban Leegeehaam (LGH)-ként volt ismert, a vállalat teljes arculatváltáson esett át 2019-ben.

Két szó: COSMECEUTICAL (gyógyászati tulajdonságokkal rendelkező kozmetikum) és MIRACLE (csoda) kombinációja

Dr.Ceuracle a „cosmeceutical” és a „miracle” kombinációjából származik. Ez azt jelenti, hogy vásárlóinak elérhetővé válik a csodálatos arcbőr a cég saját, bőrgyógyászati technológiája révén.

2000 óta a Dr.Ceuracle kozmetikumok kutatólaborja olyan professzionális, tudományosan bizonyított kozmetikai termékeket fejleszt ki, amelyek tudományon és technológián alapuló eredményeket nyújtanak a páciensek számára. A világon számos bőrgyógyász elismerően tekint a cég termékeire, a nagyszámú bőrgyógyászati vizsgálat és laboratóriumi környezetben végzett kutatásnak köszönhetően.

A Dr.Ceuracle kozmetikumok szlogenje a “Bőr gyógyítása, a szépség ápolása”

A Dr.Ceuracle folyamatosan igyekszik megtalálni azokat a természetes összetevőket amelyek segítik az egészéges és szép bőr elérését. A különböző bőrgyógyászati teszteknek és tanulmányoknak köszönhetően sikerült olyan termékeket kifejleszteniük, amelyekben egyenlő mértékű hangsúlyt kapnak a természetes összetevők és a bőrgyógyászati tapasztalatok, ezáltal nemcsak gyógyítani tudják a bőrt, hanem képesek megőrizni a szépségét is. A kozmetikai kezelésekhez hasonlóan, ők is képesek professzionális szépségápolásra.

A Dr.Ceuracle bőrkutató laboratóriumának szakértelmével magabiztosan jelentik ki, hogy képesek minden bőrproblémát csökkenteni. 2000 óta a Dr.Ceuracle számos különböző klinikai tesztet és adatot halmozott fel, és azokat professzionális termékeire folyamatosan alkalmazza. Így a technológiai adatok segítségével valóban képesek gyógyítani a bőrt.

Mind a(z) 6 találat megjelenítése

Show sidebar