Szempilla festés és szempilla lifting, szemöldök festés és formázás elérhetők a kozmetikában. A vendégek kérhetnek szemöldök styling-ot is, ami tervezést, formázást és festést foglal magában. A festést kíméletes és tartós Refectocil professzionális festékekkel végzem, a szempilla liftinghez pedig magas minőségű Lash Lift Pro termékeket használok. Minden esetben a természetes hatás elérése a cél, munkám során igyekszem a vendég szépségét kiemelni. A szempilla- és szemöldökfestés különösen azoknak ajánlott, akik időt spórolnának a sminkelés során vagy egyáltalán nem viselnek sminket, de szeretnék kiemelni szemük ragyogását.

szempilla festés szempilla lifting szemöldök festés szemöldök styling Minji cosmetics kozmetika Eger

Szempilla festés

1,600 Ft

A szempilla festés tartósan feketévé varázsolja a szőrszálakat. Az eredmény teljesen természetes, mégis kiemeli a tekintetet. A festett szempillák divatosak, elegánsak és praktikusak, mert nem szükséges minden nap spirállal festeni őket.

Szempilla lifting

6,500 Ft

A szempilla lifting egy tartós szempilla göndörítő eljárás, eredményeképp a pillák 4-5 hétig íveltek és feketék lesznek. Természetes hatás érhető el vele, a szempillák úgy néznek ki, mintha spirállal lennének kifestve, de nem rivalkodó, mint egy épített szempilla. A liftinget festéssel együtt végzem, így a szempillák hosszúak, feketék, a tekintet nyitottabbá, fiatalosabbá válik.

Szemöldök festés

1,600 Ft

A szemöldök festés kiemeli a tekintetet, karakteressé teszi az arcot. A megfelelő szemöldök keretet ad a szemeknek és az arccal harmonizáló a színe és formája is. Elérhető színek: sötétszőke, barna, fekete.

Szemöldök formázás

1,400 Ft

Szemöldök formázás lehetséges csipsszel és gyantával. A már kialakított szemöldök könnyedén karbantartható, kozmetikusként jelentős tapasztalattal rendelkezem a nem kívánt szőrszálak eltávolításában.

Szemöldök styling

4,600 Ft

A terület letisztítása után megtervezem a szemöldök formáját az arc arányait követve. A vendéggel közösen alakítjuk ki a formát és vastagságot. Ezután eltávolítom a felesleges szőrszálakat gyantával vagy csipesszel és végül a hajjal harmonizáló színre festem a szemöldököket. A kezelést nyugtató krémmel zárom.

Az első szempilla liftinget, szempilla festést és szemöldök festést megelőzően bőrpróbát szükséges végezni! A szempilla kezeléseket megelőzően el kell távolítani a kontaklencséket. Kérlek, lehetőség szerint smink nélkül érkezz, ha szempilla- vagy szemöldökápolásra van időpontod.