A Minji cosmetics felkínálja a lehetőséget, hogy a brand Nagykövete lehess!

Ez azt jelenti, hogy kiválasztás után kapsz egy egyedi linket, amin keresztül a barátaid vásárolhatnak és akár jelentős kedvezményhez is juttathatod őket! Bárki jelentkezhet a Minji Nagykövet programba, nem szükséges bloggernek vagy influenszernek lenned. Amit fontosabbnak tartok a Minji Nagykövet program kapcsán, az az elhivatottság a szépségápolás felé és érdeklődés a koreai kozmetikumok iránt.

A Minji Nagykövet program célja, hogy egy olyan közösséget építsünk fel, ahol mindannyian rajongunk a koreai szépségápolásért, szeretünk megismerkedni új kozmetikumokkal és arcápolási eljárásokkal, fontosnak tartjuk a hitelességet és a tapasztalatok megosztását.

Ha Te is ezeket az értékeket képviseled, akkor jelentkezz Minji Nagykövetnek!

 

 

Minji Nagykövet kedvezmények és juttatások

Az első rendelésedkor ajándékba kapsz egy fátyolmaszkot és egy Minji cosmetics logóval ellátott kozmetikai táskát.

Amikor valaki a te linkeden keresztül vásárol, akkor a vásárlás nettó összegéből 8% jutalékot kapsz és addig gyűjtheted a mások vásárlása után generált jutalékot, amíg el nem éred az 5000 Ft-ot. Ekkor kiállításra kerül egy promóciós kód, ami 5000 Ft kedvezményre jogosít fel a következő Minji cosmetics rendelésedből. Ezután újra elkezdheted gyűjteni a jutalékokat és minden 5000 Ft után levásárolhatod az összeget a minjicosmetics.com webshopban. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy pár kép megosztásával, akár egy blogbejegyzéssel jelentős kedvezményre tehetsz szert, hiszen miután közzéteszed a saját linkedet, bárki után, aki rákattint és vásárol, te jutalékot fogsz kapsz.

Emellett, exkluzív termékekhez juthatsz és új kozmetikumok bevezetésekor elsőként kaphatod meg a legújabb termékeket.

Megjelenést biztosítok a Minji cosmetics közösségi oldalain, YouTube csatornáján és a hírlevélben.

Különleges kedvezményeket vehetsz igénybe, amik csak a Minji Nagykövetek részére készül.

Lehetőséged van személyes találkozókon részt venni, ahol a Minji nagykövetek és én leülünk egy italra és megvitatjuk az arcápolási tudnivalókat, segítek a termékek megismerésében és válaszolok a kérdéseitekre.

 

Amit cserébe kérek egy Minji Nagykövettől:

 

  • A minjicosmetics.com-on rendelt termékek fotózása vagy videózása és megosztása a közösségi oldalakon.
  • Amennyiben elégedett vagy a kipróbált termékekkel, kérlek oszd meg családoddal és barátaiddal, hogy neked miért váltak be a termékek.
  • Kérlek, vidd a hírét a vállalkozásnak és említsd meg baráti körödben a koreai kozmetikumok lenyűgöző világát!
  • Használd a Minji cosmetics logóját és arculati elemeit, ha szükséges.
  • Ne hozz létre álhíreket, ne terjessz nem létező akciókat és ne állíts olyat termékekről, amik nem igazak.

 

Hogyan jelentkezz Nagykövetnek?

Kérlek, kattints az alábbi gombra és töltsd ki a jelentkezési lapot! Ezután a jelentkezésed sikerességéről e-mailben foglak tájékoztatni és pozitív elbírálás esetén hozzáférést kapsz a Partnerprogram fiókodhoz. Az ezután történő rendeléskor kapod ajándékba a Minji Nagykövet termékeket (neszeszer + fátyolmaszk) és a fiókod létrejöttétől már gyűjtheted a jutalékot!

 

#MinjiNagykövet