Eger belvárosának határán, megközeliíthető helyen, utcáról nyíló helységben található a Minji cosmetics kozmetika. A kezeléseket Nagy Viktória, kozmetikus technikus végzem, szakképesítésemet 2022-ben szereztem a BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikumban, ahol a két éves képzés alatt lehetőségem volt az ország legjobb szakpedagógusaitól tanulni.

minji cosmetics kozmetika eger nagy viktória kozmetikus

Exklúzív kozmetika Egerben

A nyugalom szigetének is nevezhető Minji cosmetics kozmetika menedéket kínál azok számára, akik szeretnének csendes, nyugodt környezetben megfiatalodni, felfrissülni és a legjobb verziójukká változni. Egy hely, ahol a vendég kikapcsolódása és a kifogástalan szépészeti szolgáltatás a legfontosabbak. A szalonban csak a kozmetikus és vendége tartózkodik, biztosítva, hogy teljeskörű figyelmet kaphasson és garantált legyen a zavartalan kikapcsolódás. A kozmetika Egerben egyedülállóan otthonos, kényelmes és stílusos kialakítású. A kezelésekhez használt termékek a legmagasabb színvonalú kozmetikumok, a szolgáltatás pedig minden esetben személyre szabott, tudományos megközelítésű és professzionális.

Arckezelések, szempilla-, szemöldökápolás és szőrtelenítés

A Minji cosmetics kozmetika a két legkeresettebb szépségápolási kezelésre specializálódott: a különféle arckezelésekre és a gyantás szőrtelenítésre. A kínált szolgáltatások közül mindenki talál számára megfelelőt: az egyszerű arcmasszázstól kezdve, modern elektrokozmetikai kezelésekig. Képzett és elkötelezett kozmetikusként arra törekszem, hogy a vendégeket egyedi bőrszükségleteihez szabott luxus arckezelésekkel kényeztessem. Akár élénkíteni szeretnéd arcbőrödet, akár speciális bőrproblémákat szeretnél kezelni, akár csak a szakértő kezek nyugtató érintésére vágysz, ígérem, hogy ragyogóvá varázsolom arcbőröd és elégedetten fogsz távozni. Az arckezeléseken felül szempilla- és szemöldökfestést, szempilla liftinget és szemöldök formázást kínálok, ezeknél a szolgáltatásoknál kimondottan a természetes szépség kiemelésére törekszem, így az eredmény finom, elegáns és nem hivalkodó.

Modern és tudományosan bizonyított arckezelések mellett széleskörű gyantázási szolgáltatás is elérhető a kozmetikában, amely egyszerre alapos, gyors és kíméletes. Gyantázó szakemberként megértem a sima, szőrtelen bőr fontosságát, emellett minden kezelést a legnagyobb professzionalizmussal közelítek meg. Legyen szó aprólékos szemöldökformázásról vagy hibátlan lábszár gyantázásról, a vendégek elvárásait meghaladó élményt garantálok hölgyek és urak számára egyaránt.

Elbűvölő kozmetikai szalon, professzionális szépségápolás

Lépj be a nyugalom és az átalakulás világába, ahol megismerkedhetsz a koreai arcápolással is. Engedd, hogy a kozmetikában kínált luxusban feltöltődhess, rövid időre kizárhasd a stresszes külvilágot. Hagyd, hogy szakképzett kozmetikusként elkalauzoljalak egy olyan utazásra, amely nem csak külső szépséged javítására irányul, hanem egy megújult belső önbizalomra is. A te kényelmed, kikapcsolódásod és elégedettséged a prioritásom, és már alig várjom, hogy olyan felejthetetlen kozmetikai szolgáltatást nyújtsak, amely során felfrissülsz, megfiatalodsz, és az újonnan felfedezett ragyogással meghódíthasd a világot.

Megközelítés:

Gépjárművel könnyen megközelíthető, több ingyenes parkolási lehetőséggel a környéken. A legközelebbi kialakított parkolók 350 méterre találhatók (a Wigner Jenő iskola előtt és vele szemben), de ingyenes parkolás lehetséges a Cifrakapu téren is korlátozott számban.

Autóbusszal a Malom utca buszmegállótól 300 méterre található a kozmetika, a Tűzoltó tér buszmegállótól pedig 500 métert szükséges sétálni.

Gyalog a belvárostól csupán 10 perc alatt elérhető, valamint a bicikliút is a kozmetika előtt halad el, így minden járművel kényelmesen megközelíthető a kozmetika.