koreai kozmetikum webáruház
Életmód

Koreai kozmetikum webáruház? Akkor Minji cosmetics!

Ha most olvasol először a koreai kozmetikumokról, akkor üdvözöllek, kérlek, engedd meg, hogy a segéded legyek és fogjam a kezedet a koreai arcápoláshoz vezető úton! Ígérem, izgalmas lesz, tele újdonságokkal és érdekességekkel. Rengeteget lehet tanulni, habár néha úgy érezheted, elveszel a kozmetikumok végtelennek tűnő tengerében, viszont a Minji cosmetics-re mindig számíthatsz. Először is szeretném neked bemutatni a Minji cosmetics-et, mint vállalkozást és hogy hogyan működik, mint koreai kozmetikum webáruház, később pedig ajánlok pár terméket is, amikkel elindulhatsz ezen a különleges szépségápolási úton. Fogj egy kávét vagy üditőt, helyezkedj el kényelmesen és olvasd el, miért is érdemes fejest ugrani a koreai kozmetikumok világába!

Minji cosmetics webáruház és a személy mögötte

Először bemutatkoznék és szeretném, ha jobban megismerhetnéd a Minji cosmetics-et, hogy ne csak egy webáruház legyek a sok közül, hanem személyes kapcsolat is lehessen közöttünk.

Nagy Viktória vagyok, egyetemi tanulmányaimat Nagy-Britanniában végeztem majd hazatérésem után bizonytalan voltam, hogyan tovább. Nem vonzott a multik világa, nem láttam kellő inspirációt egy hagyományos irodai munkában, így jött az ötlet, hogy vállalkozóvá váljak. A családomat ez abszolút nem érte meglepetésként, mert ők is a „maguk urai” és több rokonom is vállalkozóként dolgozik.

A minjicosmetics.com webshop 2019. szeptemberben kezdte meg működését, amit majdnem egy év tervezés, kutatómunka, ügyintézés előzött meg. Egyéni vállalkozóként üzemeltetem a webshopot és már 6 koreai arcápolási márka importőre vagyok. Minden feladatot én látok el a szövegírástól a rendelések csomagolásáig. Imádom a bőrápolást, fiatalság megőrzést és az online vásárlást. A munkám nem is tűnik munkának, hiszen sokrétű és olyan feladatokból áll, amiket szívesen csinálok és látom az eredményüket. Ezek a jellemzők sajnos nem valósultak volna meg egy 9-től 6-ig tartó irodai munkában és nem is bánom, hogy ezt az utat választottam. Számomra az a legjobb dolog a vállalkozásban, hogy folyamatosan fejlődöm és új készségeket sajátítok el: másfél-két évvel ezelőtt fogalmam sem volt a Photoshop használatáról, nem tudtam videót vágni, nem ismertem a közösségi média marketinget és azt sem tudtam, mi az a SEO. Bőven van még lehetőségem fejlődni, tanulni és nem is szeretnék megállni ezekben, de ha visszanézek, már most látom, hogy milyen és mekkora utat tettem meg az indulástól és ez boldogsággal tölt el.

De elég is rólam, nézzük, miért szeretnélek a koreai kozmetikumok rajongói táborába csábítani!

Miért van szükséged koreai kozmetikumokra?

superfood for skin tápláló maszkok

Gyakran teszik fel nekem ezt a kérdést és röviden úgy tudok válaszolni, hogy a koreai kozmetikumipar páratlan, feltörekvő és innovatív. Órákon át szívesen beszélek az ázsiai szépségiparról, hiszen megannyi említésre méltó szegmense van! Amióta először felfedeztem a koreai kozmetikumokat, én azóta nem tértem vissza a drogériákban kapható termékekhez. Ez azzal is magyarázható, hogy aki beletanul az összetevőkbe és különböző eljárásokba, az olyan információgazdag arcápolóvá és tudatos kozmetikumvásárlóvá válik, hogy azzal fogja ostorozni magát, miért nem nézett utána hamarabb a dolgoknak.

Amint elkapod a K-beauty lázat, Te is megszállott arcápolóvá fogsz válni, új termékek vásárlásakor részletes analízis alá veted az összetevőlistát és mindig találsz alkalmat új termékek kipróbálására. Amennyiben Te mégsem vagy ilyen analitikus típus, akkor is nyugodtan megbízhatsz a koreai márkákban, hiszen túlnyomó részük kiemelkedő hatóanyagokat és megbízható összetevőket tartalmaz. Egyszerűen olyan hatalmas kínálattal rendelkezik a koreai kozmetikumok piaca, hogy csak a fejünket kapkodjuk az új termékek után és folytonos késztetést érzünk arra, hogy kipróbáljunk valami újat. A legjobb pedig az, hogy csak pozitívan csalódhatsz az újdonságokban és nem csak a lelkedre vannak kellemes hatással, de az arcbőröd is kényeztetésben részesül.

Mi a különbség a drogériákban kapható kozmetikumok és egy koreai kozmetikum webáruház kínálata között?

Ezt a kérdést részletesen megválaszolom a ’Koreai kozmetikumok magyar bőrön’ című blogbejegyzésben. Az ott megvitatott pontokon felül, a különleges összetevőket emelném ki, ugyanis Koreában olyan hatóanyagokat tartalmaznak a szépségápolási termékek, amik itthon ritkán fordulnak elő. A legkülönlegesebb összetevők a csiganyálka, ami eltűnteti az apró ráncokat és pattanáshegeket, az ázsiai gázló kivonat, ami egy gyógyító és hidratáló hatású gyógynövény valamint, elterjedt összetevő a fűzfa kéreg kivonat, ami szalicilsav-szerű hatással bír, de nem okoz bőrirritációt.

Egy másik különbség a keleti és nyugati kozmetikumok között, hogy Dél-Koreában hatalmas hangsúlyt kapnak a különböző mentes kozmetikumok, például alkoholmentes, allergénmentes, illatanyagmentes termékek. Ez arra mutat rá, hogy ott sokkal tudatosabbak a vásárlók és az alapján választanak kozmetikumot, hogy milyen összetevők találhatók meg bennük, míg a magyar vásárlók kevesebb figyelmet szentelnek az összetevőlistának és könnyebben hatnak rájuk marketing kampányokkal és akciókkal.

A Minji cosmetics webshopban minden termék leírásában megtalálod, hogy milyen mentesek a termékek, de mindegyikről kivétel nélkül elmondható, hogy parabén-, szulfát-, allergén- és szilikonmentes kozmetikumok. Amennyiben fontos számodra az is, hogy állati eredetű összetevőket ne tartalmazzon a választott kozmetikum, akkor próbáld ki a huangjisoo kozmetikumokat, amelyek 100%-ban vegán termékek.

Minji cosmetics, koreai kozmetikum webáruház Magyarországon

fátyolmaszk válogatás

A minjicosmetics.com webshop célja nem csak a kozmetikumok értékesítése, de fontos missziómnak tartom a vásárlók felvilágosítását és a helyes bőrápolási praktikák népszerűsítését is. Ez a koreai kozmetikum webáruház magába foglal egy blogot is és az, hogy ezt a cikket olvasod, azt jelenti, hogy Te is jó úton haladsz a tökéletes arcápolási rutin kialakítása felé! Akik nem szeretik olvasással tölteni a szabadidejüket, azoknak pedig a Minji cosmetics YouTube csatornát tudom ajánlani, ahol minden kedden új videó vár.

A Minji cosmetics egy olyan koreai kozmetikum webáruház, ahol a kiváló minőségen és bizonyított hatóanyagokon van a hangsúly. Minden általam forgalmazott termék parabénmentes, szulfátmentes, szilikonmentes és allergénmentes termék. Fontosnak tartom az ellenőrzött összetevőket és a káros hatású vegyianyagok kerülését. A minjicosmetics.com-on kapható termékek megfelelnek az érvényes jogszabályoknak és kiválasztásukkor a megbízhatóság, hatékonyság és a különlegesség voltak a döntő érvek.

Mivel kezdd a koreai kozmetikumok vásárlását?

K-Beauty Otthoni Kényeztetés

Két tippem is van számodra: a K-Beauty Otthoni Kényeztetés és a Minji Box termékcsomagok.

A K-Beauty Otthoni Kényeztetés célja, hogy olyanok is kipróbálhassanak koreai kozmetikumokat, akik még bátortalanok és nem tudják, hogyan is kezdjenek neki. A csomag egy normál méretű arctisztítót, egy fátyolmaszkot és 3 termékmintát tartalmaz, így a 10 lépéses koreai arcápolási rutin jelentős részét el lehet vele végezni. Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik nem szeretnének sokat költeni és szeretnék kipróbálni a termékeket, mielőtt nagyobb szépségápolási beruházásra szánnák magukat.

minji box doboz

A másik ajánlatom a Minji Box, ami a legkiválóbb koreai kozmetikumokat és egy különleges jáde arcmasszírozó rollert rejt. A Minji Boxban található szemkörnyékápoló speciális erjesztett összetevőket tartalmaz, amik kozmetikumban történő alkalmazása Dél-Koreából ered. A fátyolmaszk pedig csiganyálka és méhméreg kivonatokat tartalmaz, amely összetevőkkel ritkán találkoznál nyugati kozmetikumok esetén.


Nézd meg részletesen ezeket a kezdőcsomagokat vagy nézz szét a Minji cosmetics webshop kínálatában, hiszen minden bőrtípusra és bőrproblémára találhatsz megfelelő terméket. Bátran vesd bele magad az újdonságokba, mert a minjicosmetics.com termékeiben garantáltan nem fogsz csalódni!

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük