Készen állsz, hogy a legmagasabb minőségű kozmetikai szolgáltatásokat vedd igénybe? Az időpontfoglalás egyszerű és folyamatosan elérhető. Kérlek, bejelentkezés előtt olvasd el a házirendet és az időpontfoglalás részleteit!

Házirend

  • Kérlek, pontosan érkezz az egyeztetett időpontra. Késés esetén a te kezelésedből kell időt elvennem, emiatt az rövidebb vagy akár kevésbé hatásos is lehet. 15 percet meghaladó késés esetén a szolgáltatást nem tudom elvégezni, ezesetben “meg nem jelenésnek” számít az időpont. Amennyiben hamarabb érkezel, várakoznod kell, amíg más vendég kezelése történik, ezt az időt egy kényelmes fotelben, olvasnivalóval töltheted el.
  • Időpont lemondása és módosítása maximum 24 órával az egyeztetett időpont előtt ingyen lehetséges. Kérlek, ne várj az utolsó pillanatig, mielőbb értesíts a változtatás igényéről. Azok a vendégek, akik nem jelennek meg az egyeztetett időponton vagy nem értesítenek, a szolgáltatás 100%-át kötelesek megfizetni. Módosítás és lemondás telefonon is elérhető (+36 70 563 7512).
  • Betegség esetén kérlek, ne jelenj meg a szalonban és mielőbb értesíts engem, hogy új időpontot keressünk számodra. Betegség esetén is maximum 24 órával az időpont előtt ingyenesen módosíthatod az időpontot.
  • Lehetőség van “néma időpontra”, ha nem szeretnél beszélgetni, inkább csak zenét hallgatnál vagy csendben élveznéd a kezelést. Kérlek, szólj erről, amikor megérkezel.
  • A szalonban nem tartózkodhatnak gyermekek és háziállatok (természetesen a terápiás és segítőkutyák kivételt képeznek).
  • Készpénzzel és átutalással van lehetőség a fizetésre.
  • A kozmetika nem rendelkezik rendszeres nyitvatartási idővel, csak bejelentkezés alapján tart nyitva. Időpontok elérhetők munkanapokon 8:00-18:00 között és alkalmanként szombaton 8:00-18:00 között.

Hogyan foglalj időpontot?

Facebook Messenger üzenetben, Instagram üzenetben vagy e-mailben keress fel és mielőbb válaszolok, hogy időpontot egyeztessünk. Telefonon is beszélhetünk, azonban amikor vendéggel vagyok, nincs lehetőségem válaszolni a hívásodra, ezért üzenetben könnyebben el tudsz érni.

Amikor időpontot kérsz, kérlek, írd meg nekem, hogy melyik kezelés érdekel és mikor alkalmas (például: délelőttök, 16:00 után, csak péntekenként, stb).

Kozmetika Adatkezelési tájékoztató